Latest Posts

Perkembangan Zara 0-3 Bulan

1:37:00 PM 0
assalamualaikum and hello lads! memandangkan dah jadi mommy ni, macam-macam emosi naik turun dalam diri. kejap sedih, kejap gembira. rasa st...

Pengalaman Bersalin Caesar di Pusrawi KL

10:55:00 AM 2
Assalamualaikum and hello lads! alhamdulillah, sedar tak sedar dah masuk 8 minggu baby Zara. ye, kami namakan anak kami Zara Luthfiya yang m...

Nikmati Aik Cheong Coffee "Family-Styled Box" - It's SIXPACK

10:09:00 PM 0
assalamualaikum dan hello lads! lama tidak bersiaran, kalini nak share mengenai air kegemaran aku dari dahulu. kalau masa zaman kolej, aku s...

Scan Detail Baby + 3D4D

12:18:00 PM 2
Assalamualaikum and hello lads! Ahad lepas aku dan suami bercadang untuk buat scan baby secara detail dan juga 3D/4D. sebab di KKIA (Klinik ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes