bestfriend menge'tag' ku... =P




Hari ni hari yang sangat melenguhkan bagi Mia.. ngahaha! kenapa? xde apa-apa sebenarnya... cuma pagi tadi sempat lah Mia berjogging bersama kawan-kawan PPC Mia.. nak tahu siapa lagi? ha, mereka itu adalah Laili, Atul dan Hani... semalam tu kami sleepover dekat rumah Lai dan Hani, esoknya terasa macam nak bersenam pulak.. since kitorang dah kena basuh habis-habis dengan Puan Mastura a.k.a kami punya pensyarah Kor Uniten... ngehehe!! okay, kita drop it kejap...

post ni khas untuk kawan baik Mia... =) oh, Mia di tag lagi sekali.. hehehe~ ingat kat Facebook je ke ada tag-tag?? 

1. adakah anda rasa anda HOT??

.:. hmm... x! ngahaha!! pengakuan paling jujur Mia pernah buat... percaya ke x agak-agak? hehe~ tapi Mia xkan teragak-agak juga nak cakap yang semua ciptaan ALLAH ni indah-indah belaka... ALLAH pun sukakan keindahan, betul x? apatah lagi kita ni yang hanya sebagai manusia biasa.. so, conclusion.. Mia x hot, Mia manis je, mungkin???? [tanya orang lain je la senang... =.=]

2. upload gambar wallpapaer/lappy

.:. alamak, sorry, Mia x pandai sangat bab-bab ni... cuma bayangkan je la, Mia punya background tu yang basic je... ala, colour biru muda ada empat kotak yang beralun-alun kat tengah... haha!

3. story about the picture

.:. x de apa-apa yang menarik pun... kenapa Mia punya xde wallpaper?? sebab Mia punya x boleh buat.. wuwuw, sedihkan... Mia xde dia punya software sebenarnya.. tapi xpelah... xde la kelabu mata asyik benda lain je yang keluar kat lappy Mia ni... 

4. kali terakhir makan ayam?

.:. tengah hari tadi kot... haha~ makan dengan Atul dan Barra'... waktu tu orang baru je habis solat jumaat.. ingat nak makan lepas semua dah blah.. tapi cuaca x mengizinkan.. kena juga makan waktu kaum lelaki sedang makan.. oh, MALU!!! 

5. lagu terakhir yang anda dengar?

.:. Tonight (I'm loving you) sang by Enrique Iglesias... sedap kot lagu tu.. [bagi Mia ler..] rentak dia rancak... tapi video klip dia jangan tengoklah.. ada adegan (*&^%$

6. apa yang anda sedang lakukan selain menyelesaikan tag ni?

.:. tengah mengupdatekan sikit-sikit blog Mia yang tercinta... dah jumpa tutorial yang sangat membantu... =D

7. selain nama sendiri, anda dipanggil apa?

.:. along [family dan saudara], amy [kawan kelas], amy syeera [budak lelaki yang suka menyakat Mia], archygirlz [senior-senior Mia dekat dalam website underground kami... ngee~], Mel [Eti dan Reen], Mia [Mr D... ngahahahaha~]

8. tag 8 blogger

.:. nantilah Mia fikir dulu.. xtahu nak letak nama siapa... hehe~ 

bersambung...~ 




............(0 0)
.---oOO-- (_)-----.
╔═════════════════╗
║ Archyhis foreva!..║
╚═════════════════╝
'----------------------oOO
........|__|__|
.......... || ||
....... ooO Ooo

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.