i want to watch this


harini sebab dah xde kerja sangat nak buat, so kita bercerita kat dalam blog je.
satu lagi sebab.. website uniten x dapat buka. aduhai, x tahu nak describe macam mana dah.. 
segala perasaan dah bercampur baur dah ni..
okay, end of story. kita buka story baru.
hmmm.. ada dua hindi movie yang aku x sabar sangat nak tengok..
satu Yash Raj punya cerita. satu lagi Dharma Productions punya.. 
Jab Tak Hai Jaan and Student of The Year.
Jab Tak Hai Jaan ni aku x pasti cerita dia macam mana.. sebab sinopsis pun xde.. 
tapi tengok trailer dia macam tahu je. ada dua perempuan and seorang lelaki. 
so aku boleh assume maybe cinta tiga segi kot..
pelakon-pelakon dalam cerita ni aku tahu.. Shah Rukh Khan, Anushka Sharma, dan Katrina Kaif.
motorsikal yang SRK bawa.. perghh.. stylenya!!! bestnya kalau dapat naik motor tu... 
nama dia Thunderbird..
macam kawan aku, dia gila kereta.. aku gila motor. 
kalau dapat merempit, memang sedaplah.. okay,gila.
maksud aku, bukan merempit macam segala mat rempit kat luar sana tu...
kalau aku buat macam tu, memang confirm lah kena membebel.. 

second movie pulak Student of The Year.
pelakon-pelakon dalam ni serious aku x kenal langsung sebab diorang semua pelakon baru.. 
tadi motor style.. ini sekolah dia pulak.. memang sekolah swasta yang paling gah lah kalau aku boleh describekan..
ada 3 orang watak utama. dua lelaki, seorang perempuan. terbalik dengan cerita tadi. lol~
(baru perasan).. cerita ni pulak berkisarkan tentang seorang lelaki yang berada, nak mencapai kejayaan dan kekayaan melalui piala Student Of The Year tu. seorang lagi lelaki pula anak business tycoon yang ada complex relationship dengan bapak sendiri and melalui piala SOTY tulah, will bag him the approval that he subconsciously craves for.


adios~ phir milenge.... =D

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.