plan budak cg


hmmm... since semalam cerita pasal impian.. harini aku nak cerita pasal plan ktorang budak cg pulak.. 
hehehee... siapa cg? don't ever bother to ask that question... kami geng je tahu okay!
insya-ALLAH... mudah-mudahan Ya ALLAH...
kami akan bertolak ke LANGKAWI!! oh yeah ~('',~)
kenapa destinasi ini yang kami pilih? hmmm... entahlah.. maybe sebab jauh kot. lol~
ingat nak pergi PD mula-mula. tapi fikir-fikir balik.. bila kita dah keluar ni, alang-alang baik pergi jauh-jauh ye, dok? lagipun langkawi sesuai untuk kami yang bukan selalu shopping, tapi sekali shopping.. perghhh~
kelakar jugak bila difikirkan perancangan kami ni... naik bas lah, naik train lah.. sampai ke naik flight pun ada.. uuuuuu~ tapi apa yang penting untuk kita tengok of course lah DUIT!
and most important is pengalaman dan memori..
aku dah selalu sangat naik train. tapi dengan kawan-kawan maktab aku lah, siapa lagi..
naik dari sungai buloh sampai ke butterworth... haha~ nak jahat sikit, kan.. lama siot! 
naik train ni best sebab kalau bosan, boleh merantau satu train tu.lolol~
aku dah biasa buat dah.. aku jenis susah nak tidur kalau x selesa ni..
and sejuk gila pun aku x tahan.. ufft, macam mana nak pergi NZ, London semua ni??? =.=
at the end, kitorang semua lepak dekat kafe train tu.. untuk siapa-siapa yang belum pernah naik train, bawalah junk food anda sendiri.. serius mahal makanan kat kafe tu.. x berbaloi weyh..
takat beli minuman panas okay lah lagi...
mula-mula naik train, lepastu naik feri.... huuuuu... dah lama aku x naik feri...
pergi langkawi pun aku rasa time aku muda-muda remaja dulu..
ceh, macam dah tua je sekarang ni... 
tapi yang belum dirancangkan lagi... kat mana kami nak tidur...
aiyooo... nasib baik ada makcik aku dekat sana. 
boleh minta dia tolong carikan... ngehehehe~ 
anyway, ke mana nak pergi kat langkawi pun x tahu lah... kereta kabel of course...
mandi pantai, itulah plan utamanya... lain-lain, kalau rasa kaki ni nak berjalan, pergilah kot. hahha~
okaylah, lambat lagi benda ni. tapi lagi bagus plan awal-awal kan.. so, xdelah serabut kepala brain kita..
adios~

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.