Cinta Matchmaker -bab 15- teaser

11:31:00 PM 2
BAB 15 Safrina menghabiskan hampir keseluruhan masanya cuba mengadaptasi diri dengan suasana yang dialaminya. Dan sekali lagi, hi...

Caraku Menulis E-Novel

1:10:00 AM 3
12:53 p.m apartment murni tidur time! assalamualaikum and hello everyone! hari ni tak ada kerja sikit. nak sambung bu...

Cinta Matchmaker -bab 14-

2:31:00 PM 4
BAB 14 Jikalau Alfira mempunyai sebarang syak wasangka kepada Safrina yang hadir di sisi Alfie, dia ternyata berjaya menyimpannya....

Cinta Matchmaker -bab 14- teaser without editing

8:51:00 PM 2
BAB 14 Jikalau Alfira mempunyai sebarang syak wasangka kepada Safrina yang hadir di sisi Alfie, dia ternyata berjaya menyimpannya. ...

Beauty and the Dorky

10:15:00 AM 0
9:45 a.m apartment murni 32 degree celcius. hujan la.............. since aku ada Tumblr sejak tahun lepas, aku rajin sing...

Google Glass Stop Motion

8:00:00 AM 0
7:30 a.m apartment murni Dibuat oleh beberapa sahabat film-maker, stop motion video ini dilakukan pada pagi Ahad. lebih kur...

Yo Drummers!

9:27:00 PM 0
9:17 p.m apartment murni listen to the radio kumpulan ini bernama Audio Zero. dia dah buat satu video untuk tunjuk de...

Cinta Luar Biasa (1)

8:33:00 PM 0
8:16 p.m apartment murni tunggu dinner. assalamualaikum and hello everyone. memandangkan cerita yang aku selalu buat tak bany...

Cinta Matchmaker -bab 13-

11:26:00 PM 4
BAB 13 Kepala Safrina cepat sahaja mencecah bantal sebelum Alfie mengejutkannya daripada tidur yang indah. Selepas membersihkan dir...

Cinta Matchmaker -bab 12-

11:38:00 PM 4
BAB 12 Ketika dia mula melangkah turun ke tingkat bawah keesokan paginya, hari sudah pun lewat pagi. Pakaian mereka sudah dibasuh, ...

Prisoners -Movie Review-

11:33:00 PM 0
IMDB rating : 8.1/10 rating aku : 9/10 genre : action, thriller, drama  (budak berumur 15 tahun ke bawah tidak digalakkan untuk t...

Cinta Matchmaker -bab 11-

11:57:00 PM 4
BAB 11 Alfie memandu melepasi pagar kawasan rumahnya dua jam awal daripada apa yang dimaklumkannya kepada Safrina. Dengan dilema ya...

Cinta Matchmaker -bab 10-

3:42:00 PM 4
BAB 10 Alfie tergelak besar sambil menggerakkan tangannya dan mencapai tangan si isteri. "Tak sangka pula ayat tu datang darip...

Nafasku Hanya Untuk Dia -SE-

10:20:00 PM 5
Special Edition "Humaira! Jangan ingat ibu tak nampak apa yang kamu buat tu," Ainul memberi amaran. "Biskut tu b...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes