before i die

9:56:00 PM 2
check this out! okay, basically ini impian aku. x tahulah dapat ke x capai kan. moga-moga adalah kot antaranya! ...

dear lover

2:53:00 PM 0

Jack and Finn

12:54:00 AM 0
12.34p.m atas katil apartment ilmu tengah layan youtube.... dengan berbekalnya internet yang super slow, aku tega juga...

jodoh aku

11:09:00 AM 0
10.51 a.m atas katil apartment ilmu  tumblring.... ha, pernah terfikir x pasal jodoh sendiri? siapa yang x pernah kan? since ...

one direction

8:19:00 PM 0
8.06p.m atas katil apartment ilmu melalak~~~~ ha, dalam ramai-ramai orang kat dunia ni, siapa yang x minat one direction angkat tanga...

silhouette

12:27:00 AM 0
I'm tired of waking up in tears Cause I can't put to bed these phobias and fears I'm new to this grief, I can't explain...

we accept the love we think we deserve

12:58:00 AM 0
aku dapat tajuk dekat atas daripada cerita perks of being a wallflower. aku x tahulah nak kata cerita tu best ke x. depends on ones. k...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes