Jack and Finn

12.34p.m
atas katil apartment ilmu
tengah layan youtube....





dengan berbekalnya internet yang super slow, aku tega jugak buka youtube. haha. apa yang best dekat youtube kali ni sampai aku sanggup menunggu? sebab aku jumpa satu, eh dua. eh..... okay, macam ni cerita dia. aku sangat addict dengan TUMBLR. so, bila tengok semua post tumblr-tumblr yang aku follow, aku jumpa satu post yang sangat-sangat attract my attention!

post pasal lelaki yang sangat comel bagi pandangan aku. what do you guys think? are they hot? yes, they are they..... aku x pernah wonder pun selama ni kenapa diorang tu famous. aku just ohmai.. mereka sangat handsome or comel and definitely british guys. so aku reblog about them. not most of the time actually. 

and petang tadi aku melayan tumblr aku dengan housemate aku. tengah melayan, dia pun tanya. siapa diorang? kenapa diorang famous? aku pun baru tersedar dari mimpi. ohhh.. aku x tahu sebab sebenarnya. haha. and we decide to check them out. selepas beberapa minit mencari, we finally found them! yeah! 

diorang ni which are Jackson and Finnegan Harries ni kembar okay! dah jarang sangat aku tengok kembar yang handsome gila............ dulu time aku sekolah menengah adalah. tapi bukan british. so.... 

Jack ni pelakon. tengoklah salasilah keluaraga dia. satu family terlibat dalam bidang lakonan. kalau bukan lakonan pun, bidang penulisan. perghh... memang hebatlah. and the most important thing is diorang ni vlogger. alah, macam Matluthfi and Anwar Hadi tu. '

hmmm.. nak kata menarik tu, bolehlah tahan kot. basically, they are just telling you about what they are doing currently. or accpeting and doing a challenge made by us the follower. aku rasa diorang ramai follower sebab diorang handsome. tu aje. hahaha. but it's true actually. really...

diorang ada post pasal mail yang diorang dapat. aku ingatkan diorang dapat EMAIL. rupa-rupanya memang dapat surat! what???? seriously? ada lagi jugak rupanya style ni. hantar surat dekat someone yang kita admire, kita adore! that's so sweet you know. 

anyway, kalau terasa xde benda dah nak buat, usha lah kejap youtube. link ada dekat bawah aku bagi tu. sekarang ni diorang dah start masuk universiti. so, maybe kurang sikit kot video diorang akan upload. bila aku tengok diorang buat university tour, oh.. cantiknya u korang! cantik gila bilik korang. kalau disuruh aku yang buat macam tu... ermmmm.... nah, baik aku layan cerita orang je. okay, that's it for now. ciao! 








finn harries



 

jack harries

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.