one direction

8.06p.m
atas katil apartment ilmu
melalak~~~~


ha, dalam ramai-ramai orang kat dunia ni, siapa yang x minat one direction angkat tangan? haha. aku nak kata minat gila tu xdelah. aku ada satu je lagu dia dalam handphone. dalam laptop? lagi lah xde. tapi sebab internet kat UNITEN laju tiba-tiba, aku pun buka website lagu dan mendownload berbagai lagu yang aku x pernah dengar lagi. and antara lagu yang aku cari tu adalah lagu one direction. banyak jugak lagu dia sebenarnya.

bila dengan tiba-tibanya juga internet menjadi super slow, aku pun start dengar semua lagu tu. oh, menarik jugak lagu yang dia bawak. antara lagu yang aku suka sekarang ni "THEY DON'T KNOW ABOUT US". serious aku suka gila lagu tu!!!!! bagi siapa yang x pernah dengar, g la cari kat youtube. kalau suka, replay lah banyak kali. hahahaha...


kenapa ada orang kata diorang gay ye? sebab diorang comel? lol~ that's a very stupid answer! x kisahlah diorang tu jambu ke x jambu ke. dah ALLAH cipta diorang comel macam tu nak buat macam mana. kalau korang nak jealous pun, hello. siapa lagi famous sekarang? korang ke one direction? sebelum nak kutuk2 tu, cermin diri dulu okay!


eh emo pulak. nah... aku x suka orang suka judge orang macam tu je. kalau dia betul-betul sempurna, aku x kisah. ini.............. okaylah, ciao. sampai sini saje dulu.


People say we shouldn’t be together
We're too young to know about forever
But I say they don’t know what they talk talk talkin’ about

Cause this love is only getting stronger
So I don’t wanna wait any longer
I just wanna tell the world that you're mine girlll
Ohh

They don’t know about the things we do
They don’t know about the I love you’s
But I bet you if they only knew
They will just be jealous of us
They don’t know about the up all night’s
They don’t know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right

Baby they don’t know about
They don’t know about us

Just one touch and I was a believer
Every day it gets a little sweeter
It’s getting better
Keeps getting better all the time girl

They don’t know about the things we do
They don’t know about the I love you’s
But I bet you if they only knew
They will just be jealous of us
They don’t know about the up all night’s
They don’t know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right

Baby they don’t know about
They don’t know about us

They don’t know how special you are
They don’t know what you’ve done to my heart
They can say anything they want
Cause they don’t know about us

They don’t know what we do best
That’s between me and you our little secret

But I wanna tell em
I wanna tell the world that you're mine girl

They don’t know about the things we do
They don’t know about the I love you’s
But I bet you if they only knew
They will just be jealous of us
They don’t know about the up all night’s
They don’t know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right

Baby they don’t know about
They don’t know about us

They don’t know about the things we do
They don’t know about the I love you’s
But I bet you if they only knew
They will just be jealous of us
They don’t know about the up all night’s
They don’t know I've waited all my life
Just to find a love that feels this right

Baby they don’t know about
They don’t know about us

They don’t know about us
They don’t know about us










Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.