unicommserv

12.43 tengah malam
atas katil kat aparment ilmu
mengantuk...



alhamdulillah. makan besar harini aku dengan housemate aku. sedap sampai licin makanan semua ni. haha.. jangan merendah-rendahkan kehebatan wanita dalam makan makanan sebanyak alam ni. itu pun sebab lapar sangat tunggu sebenarnya. sebab apa kitorang makan besar sampai macam ni sekali? ada kawan nak kahwin ke? nope!

hari ni ada AGM Unicommserv. apa tu? masuk dulu baru korang tahu. hahahaha.. majlis makan berlangsung lepasnya majlis agm dulu. aduh. lama benar sebenarnya nak tunggu. mc bercakap. lepastu vip bercakap. lepastu pembubaran board unicommserv and pelantikan baru. yeah! aku dapat jawatan yang aku x jangka akan dapat. aku jadi penolong biro informasi. kerja aku apa? x lain x bukan menginformkan semua orang apa yang akan berlaku nanti bila ada kerja khidmat masyarakat. 

aku minta lain sebenarnya. tapi nak buat macam mana. xde rezeki. orang nampak aku sesuai untuk jawatan ni pun dah cukup bagus. kalau x dapat jawatan apa-apa, memang aku nekad dah nak keluar. haha. kejamnya -.-" 

xdelah sampai macam tu. tapi kecewa sikit adalah kot. apesal sampai kecewa sangat? adalah sebab disebaliknya. hanya aku, ALLAH dan housemate aku je tahu. serious aku pernah keluar macam tu je dari kelab tu. aku x lari dari tanggungjawab okay. aku memang x pernah wujud pun dalam kelab tu. that's pathetic right. but it's true. and i'm the one yang kena. but it's fine then. benda dah jadi. let bygone be bygone.

moga-moga board yang baru ni semakin bagus. insya-ALLAH. sama-samalah alumni membantu ye. =D
and tempat makan memang best! makanan dia sedap. waiters dia boleh tahan. oopsie.~ dekat mana? dekat restoran horizon bangi. kalau ada kelapangan dan banyak duit, pergilah makan dekat situ. sampai sini sahaja. adios~~~~~

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.