You Didn't Love Her

10:30:00 AM 0
10:11a.m kampung subang tumblr-ing hey, look what i found today! ini sama je dengan apa yang aku pernah alami satu masa dahul...

Wedding Day!

10:49:00 AM 0
10:22 a.m kampung subang happy! :D hello everybody :) kenapa aku happy? sebab gambar-gambar aku bersama bff ku sudah diupload. hehehe...

Hurt

9:23:00 AM 0
7:45 a.m kampung subang shutting out friends in facebook nothing to do today. maybe nak sambung menulis kejap lagi. umi dengan ayah per...

Fantasy

3:39:00 PM 0
3:17p.m kampung subang sing my heart out!  okay, ada certain lagu yang aku minat sekarang ni. i think it's not famo...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 4-

10:26:00 PM 3
BAB 4 Bengang terasa hati Ainul sebaik sahaja Mirza melepaskan tangannya. Mereka kini sudah berada di dalam bilik tidur utama. Sa...

YOU, yes you!

8:51:00 PM 4
  8:28 p.m kampung subang promote tumblr and blog :D hello assalamualaikum everyone! alhamdulillah, follower makin bertambah ka...

People In Love

1:55:00 PM 2
1:43p.m ermm. baru balik dari hiong kong. (BUKAN HONG KONG OKAY!) tengah masukkan marshmallow and gula-gula dalam botol cenderamata :) w...

Life is pain.

7:47:00 PM 0
7:43 p.m kampung subang promoting tumblr okay guys, this is from one of my favorite tv shows (House). i really like the way he works. he...

Ciptaan ALLAH yang sangat comel :)

4:00:00 PM 0
4:00 p.m kampung subang nothing really. -.- okay, seriously. this is super cute!!! ini adalah binatang pertama sekali yang aku suka. lo...

Your Perception Is Sick!

4:15:00 PM 0
4:07 p.m kampung subang blogging (both tumblr and blogger) okay, harini aku terasa macam nak post anything yang terlintas dalam kepala ...

I like you but...

3:58:00 PM 2
lol, this is basically me. i've had crush for almost two years now (same guy). but i still don't have the courage to confess my feel...

We Care For You

3:56:00 PM 0
What you SHOULD say to people dealing with any of these ...

The Effect!

7:26:00 PM 0
7:19 p.m kat kampung subang. trying to write a novel aiyoooo!!! susahnya lah nak menulis ni. kalau takat tulis-tulis macam ni takpe...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 3-

5:57:00 PM 4
bab 3 "Kau buat lagi sekali perangai macam ni hummingbird  dan aku bersumpah yang kau akan menyesal!" Ainul menjauhkan ...

Hate Anon!

3:11:00 PM 0
LOOK AT WHAT YOU DID!!!   you've killed thousands of good people because of the stupid thing that you said to them. they&...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 2-

11:04:00 PM 3
BAB 2 Mirza bergerak ke tingkat bawah, beberapa jam kemudiannya, untuk bersarapan. Hari itu merupakan Sabtu pagi dan dia selaluny...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 1-

11:52:00 PM 15
Apa yang Mirza Aiman mahukan daripadanya isterinya hanyalah seorang anak lelaki tapi lepas setahun setengah hidup dalam keadaan yang tidak ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes