Saturday, March 9, 2013

The Effect!
7:19 p.m
kat kampung subang.
trying to write a novel



aiyoooo!!! susahnya lah nak menulis ni. kalau takat tulis-tulis macam ni takpe. ini ayat kena power punya! lepas tu kena berbunga-bunga sikit. aku x reti!! waaa :'( macam nak give up je dari buat novel.

umi pernah cakap, 'along dah banyak baca novel, bila pulak nak buat novel sendiri?'

aku dah try buat dulu. dulu ayat melayu aku power la. (sangat..-.-) tapi sekarang aku dah disogok (lol) dengan cerita-cerita orang putih. so, aku dah lupa sebahagian ayat-ayat novel melayu! novel cinta aku baca sekarang ni novel inggeris je babe. -.-"

what am i gonna do!!!!! xpelah, i'll try my best to finish it. and thanks to my friend -libertyfromevil- sebab without her full support, i won't be able to even start the novel.

kalau ada yang explore-explore blog and terjumpa blog aku. rajin-rajinkanlah komen ye. aku betul-betul nak tahu pendapat korang pasal ni. thanks a lot!

ciao~

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

0 COMENTÁRIOS:

Post a Comment

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com