Wedding Day!

10:22 a.m
kampung subang
happy! :D


hello everybody :) kenapa aku happy? sebab gambar-gambar aku bersama bff ku sudah diupload. hehehe. bukan senang kitorang nak jumpa. nanti dia dah ambil degree, lagi payah nak jumpa :'(

sebab dia duduk Skudai nanti, insya-ALLAH. aku pulak dekat Bangi. kalau aku rajin, boleh lah aku pergi sana. saja-saja. haha. lagipun, x pernah lagi merasa jalan-jalan dekat Johor. kawan-kawan PPC ramai je Johor. kawan lelaki yang aku rapat kat U pun duduk Johor. housemate aku orang Johor. tahun bila aku nak pergi sana entah, masa diorang kahwin la kot. -.-

macam ni lah xde pakwe. xde siapa nak bawakkan. hahahahaha. xde kaitan. 

ini ada sikit photos dari bestfriend aku. dia upload kat fb, aku upload kat sini. sorry hana. pinjam sikit photos kau. :P 

happy gila bila dia and azra datang! Nadzmy x dapat datang, xpelah. xde rezeki kau nak tengok rumah baru aku weyh. ahaha. tunggu raya la. tapi x ketinggalan buat Kecik and Irfan (bukan adik aku), thanks a million sebab sudi datang rumah aku :) 

okay, that's all folks. adios~





she gave me this! <3

untung ada bestfriend kreatif. hehe.

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.