NHUD facebook page

okay, since saya akan busy tak menentu dalam masa beberapa hari je lagi, saya buat page ni. senang kalau nak tahu update pasal e-novel saya. :)

apa-apa, usha kat situ la ye. sorry sangat-sangat pasal lambat update. :\ saya try habiskan secepat yang mungkin okay!

ini linknya - click here

and thanks pada yang mencadangkan saya untuk buat page ni. :)

(tak tahulah berguna ke x ada page ni. hahahaha. kalau x, saya delete je balik. lol~)

if anyone of you are a friend of mine, jangan bagitahu siapa-siapa pasal page ni okay. thank you.

Share:

4 comments

  1. Replies
    1. hahaha. boleh :P kalau orang tanya amy jeff tu aku ke, ko kelentong la sikit. hahahaha

      Delete
  2. Hi Weirdo! Not ready for revealing? Wanna have 2 identities trapped in 1 soul? Careful!! Tqvm for being so sensitive towards your readers' needs!!

    #shouldknowmebynow#

    ReplyDelete
    Replies
    1. hello. hmm, not sure about that. because most of my friends are not a fan of malay novels. they are into comics, english novel and whatnot. so, i don't know if they'll support me or not if i tell them about this. hmm.. (except for my bestie and you guys)

      yes, eventually they'll know about this. but not now, i'm not ready yet.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.