Happy Mothers Day ^^,


happy mothers day to my beloved umi :)
kami sayang sangat dengan umi.
no one can replace you in our heart.
you're our super chef, super hero, super girl, super mom, super angel, super saver!


tak kisahlah orang kata tak boleh sambut mothers day or not. i don't care. kita nak menghargai seorang ibu sahaja. memanglah hari-hari boleh dikategorikan sebagai hari ibu. tapi berapa kali sangatlah korang boleh sambut? dahlah ada yang masing-masing busy. kalau xde tarikh besar macam ni, korang takkan ada masa punya nak sambut. tengoklah macam raya tu, time tu baru nak minta maaf bagai. habis hari lain tak payah? 
paling-paling ada hari raya, korang tergerak juga nak minta maaf, kan?
kalau hari raya tu tak wujud, kirim salah ler. nak ziarah rumah orang pun berkurun. 

terasa? sorry, saya cakap melalui apa yang saya fikir. semua orang ada cara dia fikir sendiri. x suka, jangan baca. suka, terima kasih. :) that's all. saya nak pergi bercuti ke Langkawi! bye :)) lepas tu, balik kampung, lepas tu family day, lepas tu balik universiti. shit -.-
adios~~

Share:

2 comments

  1. Is that your mom Weirdo? Well, if she is, then let me tell you a lil secret. I'm your makcik then. LOL!! That's the spirit, am proud to note that you idol your mom!

    #shouldknowmebynow#

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! err, makcik? ye ke? aaaaa.. takut dah ni. :O

      thank you :)))

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.