Soal Hati 3 - The Husband List

8:16:00 AM 2
8:06a.m apartment. siap-siap nak p kuliah. lain macam betul tajuk aku kali ni. hahaha. bukannya apa. tiba-tiba aku rasa nak cerita ...

Kursus Kahwin! :D

6:21:00 PM 1
  alhamdulillah... syukur sangat-sangat. dah settle pun kursus kahwin yang aku join semalam and harini. aku bayangkan mula-mula, mesti ...

You

6:40:00 PM 2
Every road that I've been down The only truth that I have found There's only one thing I can't live without You I was s...

Soal Hati

12:35:00 AM 2
  Jodoh tu rahsia ALLAH kan. Dia je yang tahu siapa yang akan mengisi kekosongan dalam hidup kita ni. sabar je lah. setiap orang berbez...

I Love Being Weird

3:35:00 PM 3
3:28p.m apartment murni aaa... nak balik tapi banyak assignment -.- well, i keep saying that i'm weird. and my blog url is also -am...

Tudiaaa, Langkawi! -part 4-

12:20:00 PM 2
11:46a.m apartment murni home alone masya-ALLAH, dah lama x update pasal Langkawi ni. entah ingat entah tidak lagi pasal schedule kitora...

2nd E-Novel :)

11:09:00 AM 2
11:01a.m apartment murni dalam kuliah. lol~ assalamualaikum and hello everyone ^^, insya-ALLAH lepas habis je NHUD, saya akan sambung b...

i will

4:00:00 AM 6
LOVE FOR A BOY WHO WILL * Stand out in the rain with me * * Cook with or for me * * Let me sing along to the radio * * Keep ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes