Perks of Being a TV show Lover

10:27:00 PM 0
10:07p.m kampung subang currently watching Do No Harm ah, susahnya bila kita tak reti nak stop from doing something yang kita dah addict...

Fall In Love

7:45:00 PM 2
7:50p.m kampung subang mengushar~ masa tengah bosan semalam, aku buka tumblr. tengah scrolling down the page, tiba-tiba aku terjumpa som...

Reunion MRSMKB + Kenduri Kahwin Pojan

4:43:00 PM 1
4:15p.m kampung subang baru balik dari Parit Buntar alhamdulillah. selamat sampai ke rumah juga akhirnya. i'm sooooo freaking happy ...

Kahwin Dah..

4:19:00 PM 0
assalamualaikum and hey everyone. disebabkan aku tension sangat nak jawab final esok (T___T), so apa kata aku bercerita sikit. x kisahlah ...

Happy Birthday Girl ^^,

6:12:00 PM 0
yeah, harini hari jadi best friend aku a.k.a Hana :) dah masuk 21 tahun pun. cepat sangat masa berlalu. entah macam mana kita boleh ...

You Cannot

11:13:00 PM 0
you cannot tell sad girls that they are pretty unless you are prepared to hold them as they sob hysterically at 3am you are...

Powerbank from TFI

1:08:00 PM 0
assalamualaikum and hey everyone :) okay, since aku dah lama x buka instagram (full of food stuff) and aku takde twitter (full of sh**), s...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes