Fall In Love

7:50p.m
kampung subang
mengushar~

masa tengah bosan semalam, aku buka tumblr. tengah scrolling down the page, tiba-tiba aku terjumpa something. cerita dia nampak menarik. lelaki dia sangat handsome and dia ber-accent English (British)! oh, i'm melting already.

 

but what makes me fall in love more, bila aku tengok lagi seorang kawan diorang. he's sooo cute. pakai spek, nama dia lebih kurang macam nama yang aku minat sampai sekarang. and he's soo sweet. unfortunately, dalam cerita tu, dia gay. what! x kisahlah, itu dalam cerita je. and this is him.

 


His name is Archie :) Dia bukan watak utama dalam ni. but whatever. 


 

apa yang membuatkan aku tertarik nak tengok cerita ni, sebab ia mengisahkan tentang seorang perempuan berbadan besar a.k.a gemuk jatuh hati pada seorang lelaki yang hot. at first, she's having problem nak mix up dengan geng kawan baik dia tu, Chloe. Dia pernah cuba lukakan badan dia sendiri, dia kuat makan, dia sangat emosional. dia benci dengan mak dia. 

tak banyak pun episodnya, ada 6 je untuk 1 season. tapi banyak sangat input yang dia bagi untuk kita. benda tu aku tengok kat mana entah, dia cakap it is based on true story. well, it proves that semua orang boleh dapat apa yang orang lain dapat. x semestinya lelaki memandang perempuan yang sempurna je. setiap orang ada taste dia masing-masing. cuma maybe dia x pandai nak cakap. he's not good with words, he's not good at telling romantic things. 


Finn and Rae


youarethegang:

just after finn finishes writing on rae’s palm and just before she announces she’s ill, he gets this look of unabashed hope that he’s getting through to her how he feels, and he’s even a little sweaty because the person he’s sorta kinda definitely falling in love with is in his space and he just spent a full minute tracing her palm and everything everything happens so much
Finn

Share:

2 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.