Happy Birthday Girl ^^,





yeah, harini hari jadi best friend aku a.k.a Hana :)

dah masuk 21 tahun pun. cepat sangat masa berlalu. entah macam mana kita boleh rapat kan. aku sebilik dengan kau masa form 4 kat mrsm tu. kenal macam tu je lah. lama-lama bila masuk form 5, kita jadi rapat. and alhamdulillah, sampai sekarang kita still berkawan. :)

anyways, selamat hari jadi. sorry aku takde kat sana (Skudai) nak sambut birthday kau. harap-harap dapatlah something special dari boyfriend kau kan. hahaha. kira wakil dari aku la tu. lol~ :P

insya-ALLAH satu hari nanti, aku pergi melawat kau dekat UTM tu. and serious aku x sabar nak tunggu kau kahwin!!! (tiba-tiba)

okay, tu je lah. ngantuk ni sebenarnya. baru lepas tengok pameran kucing kat Putrajaya. geramnya tengok semua makhluk tu!

adios~

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.