Sunday, September 15, 2013

Happy Birthday Girl ^^,




yeah, harini hari jadi best friend aku a.k.a Hana :)

dah masuk 21 tahun pun. cepat sangat masa berlalu. entah macam mana kita boleh rapat kan. aku sebilik dengan kau masa form 4 kat mrsm tu. kenal macam tu je lah. lama-lama bila masuk form 5, kita jadi rapat. and alhamdulillah, sampai sekarang kita still berkawan. :)

anyways, selamat hari jadi. sorry aku takde kat sana (Skudai) nak sambut birthday kau. harap-harap dapatlah something special dari boyfriend kau kan. hahaha. kira wakil dari aku la tu. lol~ :P

insya-ALLAH satu hari nanti, aku pergi melawat kau dekat UTM tu. and serious aku x sabar nak tunggu kau kahwin!!! (tiba-tiba)

okay, tu je lah. ngantuk ni sebenarnya. baru lepas tengok pameran kucing kat Putrajaya. geramnya tengok semua makhluk tu!

adios~

Hey dear friends. Thank you so much for reading this story. Feel free to ask anything that comes to your mind in the comment below

0 COMENTÁRIOS:

Post a Comment

hello dear ! thanks for dropping by. i'll make sure to reply asap !

Contact Me

Phone :

+60 192...

Address :

Seksyen U5, Shah Alam
Selangor

Email :

ameliajafri@yahoo.com