Kahwin Dah..

assalamualaikum and hey everyone.

disebabkan aku tension sangat nak jawab final esok (T___T), so apa kata aku bercerita sikit. x kisahlah ada orang baca ke x. aku dulu student MRSMKB. kami ni 2nd batch. and batch aku ada lebih kurang 166 x silap aku. xde kaitan sebenarnya. apa yang aku nak cerita, dalam ramai-ramai kami ni, rupanya dah ada yang masuk ke alam perkahwinan.

and yang paling best sekali, ketua BWP kami yang kahwin dulu. cantik pula takdir ALLAH. mentang-mentang dia ketua, dia pula lead dalam everything ya. tapi aku selalu dengar, budak-budak kat Mesir ni (ye, dia belajar kat mesir), mesti kahwin awal. aku x sure apa sebabnya.

lepas tu, kawan aku lagi sorang kahwin. lepas tu ada pula yang tunang. malangnya, satu majlis pun aku tak berkesempatan nak pergi. minta maaf lah, aku ni duduk Uniten. Kami ni cuti lain sikit daripada budak u yang lain. hmm...

ini orang-orang dalam batch kami yang kahwin/tunang.

- Muhammad Fauzan Abd Manab

 


- Nur Liyana Zakaria

 

- Farhana (orang kata dia dah tunang, ye la kot)






apa pun, tahniah semua! :) aku x sabar nak tengok kawan-kawan yang lain kahwin pula. lagi-lagi budak PPC ni. okay, adios~


Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.