The Bucket List

7:28:00 PM 0
1. Travel to London, Paris and New Zealand 2. Meet Ed Sheeran 3. Find my Mr. Right 4. Have my first kiss 5. Wear his...

Cinta Matchmaker -bab 2-

9:12:00 AM 2
bab 2 Sejurus selepas Safrina tahu yang dia tidak diperhatikan oleh sesiapa, dia menyelinap masuk ke dalam keretanya sambil tersen...

I Loved Her First (Father and Daughter)

12:52:00 PM 0
Look at the two of you dancing that way Lost in the moment and each others face So much in love you're alone in this place Like...

about my latest e-novel

9:17:00 AM 0
9:12 a.m apartment murni okay, lepas dengar berita pasal kematian salah seorang pelajar di Uniten (takziah buat keluarganya) and tiba-...

Cinta Matchmaker -bab 1-

10:10:00 PM 8
bab 1 "Aku perlukan seorang isteri, Karl, dan aku perlukan dia semalam." Alfie Hakimi mengerling jam tangannya buat kali ...

Oh Husband

8:06:00 PM 0
8:05 p.m apartment murni saya ambil dari Pakar Diari Hati Every Husband Should Read This Love her…when she sips on your coffee or te...

Grow Old With You

10:53:00 PM 0
10:47 p.m apartment murni dah lama sangat simpan lagu ni. i really love this song. it makes me smile every time i listen to it. tering...

3rd E-Novel - Cinta Matchmaker

8:18:00 PM 0
insya-ALLAH ini novel saya yang seterusnya. 1 cerita 2 hati terpaksa disimpan buat sementara (kekurangan idea sebenarnya)... habis MC...

Fix You

10:56:00 AM 0
When you try your best, but you don't succeed When you get what you want, but not what you need When you feel so tired, but you can...

I Hate People

4:25:00 PM 0
I’m a lesbian  so i must have a crush on every girl i see. I have a lot of guy friends  so i must be fucking every single one of them....

Soal Hati - Nobody Likes Me

3:06:00 PM 0
2:36p.m kampung subang bosan~~~~ tak habis-habis pasal soal hati. nak buat macam mana. bab ni je aku reti. aku ada baca dalam zodiak. Li...

More Than Ever Before

12:02:00 AM 0
11:50p.m kampung subang nyanyi lagu Hindustan + habiskan S.E NHUD I have started to live life more than ever before I'm lovin...

Questions About Me

7:08:00 PM 0
1. What is the most random thing that you find attractive in a person?      - The way how they act around me 2. Did you ever get left ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes