about my latest e-novel

9:12 a.m
apartment murni


okay, lepas dengar berita pasal kematian salah seorang pelajar di Uniten (takziah buat keluarganya) and tiba-tiba rasa nak dengar lagu korea - sassy girl. saya nak buat satu cerita yang berat sikit. maybe sama macam NHUD. bukan sama cerita, tapi sama beratnya. what? -.-

cerita yang saya buat ni maybe agak emosional sikit. maybe or just maybe ada nangis-nangis (i hope so). CM still akan berjalan macam biasa. that one agak ringan ceritanya. sebab tu saya nak buat dua cerita at the same time. don't worry, saya takkan mix up kan cerita-cerita ni. i've lots of ideas for those two stories. yeah! ^^,

tajuk tak pasti lagi, aduh, susah betul nak cari tajuk best. and cover lagi. sehari suntuk saya habiskan semata-mata untuk dua benda ni je. tapi jalan cerita memang dah ada. insya-ALLAH, jangan terkejut pula ya bila tiba-tiba ada cerita lain dalam blog saya. ;)

adios~

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.