Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 27- finale

6:54:00 PM 16
bab 27 Ainul terjaga keesokan paginya apabila dia tersedar yang Mirza sedang bergerak menjauhi katil mereka. Ainul mengelipkan m...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 26-

10:51:00 PM 11
bab 26 " It's a surprise birthday party, girl, " usik Suhairi sebelum bergerak mencari isterinya. Semua orang terse...

Internship oh Internship

11:11:00 PM 0
11:05 p.m apartment murni haish.. tension   sedar x sedar, aku dah masuk third year sekarang ni. dah banyak benda aku tem...

Lelaki Tak Suka Bila Perempuan..

5:43:00 PM 0
5:23 p.m apartment murni ha, tadi dah cerita pasal lelaki, kali ni aku cerita pasal perempuan pula. bila aku tengok balik semua ni, o...

Perempuan Tak Suka Bila Lelaki..

5:33:00 PM 1
4:40 p.m apartment murni macam biasa, aku tak ada kerja lagi. baru habis study, so i decided i want to have fun for a while. ...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 25-

1:24:00 AM 14
bab 25 Tiga minggu kemudian.. Ainul menuju ke dapur untuk bersarapan dan mendapati suaminya sudah pun berada di situ, bersama ...

Nafasku Hanya Untuk Dia -bab 24-

9:28:00 PM 5
bab 24 Ainul terjaga dari tidur apabila dia terdengar suara amukan seseorang. " You jangan berani dekat dengan dia,&q...

Life As A Student -MRSM- part 2

11:04:00 PM 3
10:37 p.m apartment murni baru balik dari food galore.   okay, kali ni aku sambung balik cerita yang berlaku dekat MRSM d...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes