25 Fakta Tentang Aku

1. berbintang Libra

2. weird. duh..

3. panas baran. serious. and please don't mess with me.



















4. aku mudah tertinggi suara. so, jangan ambil hati bila aku tiba-tiba macam tertengking korang. x ada niat pun. kalau betul-betul marah, makin tinggi volume aku. 

5. aku x cerewet dalam bab makanan. bagilah apa je, aku akan makan. tolak benda pelik. pfft~

6. aku cepat marah tapi cepat sejuk.

7. aku saaaaaaaaaaangat banyak cakap. i can't help it.  


8. aku suka berjalan. x kiralah busy mana pun aku, kalau ada orang ajak pergi Alamanda pun, aku akan follow. 

9. boros. 

10. aku sangat benci dengan orang yang pasang jam loceng tapi dia x terjaga. sebab aku orang yang sangat mudah terjaga. panggil nama sekali je terus aku terkejut. 

11. mudah terpengaruh.

12. gila Hindustan sejak dari kecil lagi.


13. aku x suka benda manis. half sweet x apa. macam nutella, x boleh.

14. aku berketurunan India, Siam, and Arab. 

15. aku prefer give and take. kau nak sesuatu dari aku, kau kena bagi something juga untuk aku. 

16. kadang-kadang x reti buat keputusan sendiri

17. aku benci lipas. 

18. aku x suka bersendirian


19. pemalu tapi bila dah kenal lama, aku menggila

20. aku suka lain dari orang lain. kalau orang study, lagi aku malas nak study. haha. nasib baik dapat bagus masa kat mrsm. kalau ramai sangat minat Fattah Amin, aku malas nak minat dia. yes, i'm weird.

21. aku sangat suka baca fikiran orang. erm. macam pelik je bunyinya. aku sangat suka tengok perangai orang. bila dia bosan, bila dia x ada mood. 

22. ALLAH mengurniakan aku dengan naluri yang sangat kuat. tapi kadang-kadang aku x ikut T_T

23. aku berfikiran logik and bukan kreatif.

24. aku berfikiran terbuka. ceritalah apa je, aku terima. tapi kalau cerita pasal bunuh orang, x perlulah rasanya. cukuplah aku tengok dekat movie and TV shows tu.

25. i'm a hopeless romantic.



post signature

Share:

2 comments

  1. wahhhh! Semua cool kak Amy J! (y)
    ok .. i'm trying to know u. -^^-

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, haha. xyah baca pun xpe dik. akak saje je ngada-ngada post benda ni. hahaha.

      panas baran x cool tau. jangan ikut ye. :P

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.