Internship oh Internship

11:05 p.m
apartment murni
haish.. tension
 


sedar x sedar, aku dah masuk third year sekarang ni. dah banyak benda aku tempuh sepanjang aku bergelar pelajar di Uniten. and tup tup sekarang dah nak praktikal pun. alahai.. 

tension bila tengok ada certain orang dah dapat tawaran intern. housemate aku pun dah dapat. untunglah. aku ni tengah mencari lagi. banyaklah juga aku apply. harap-harap dapatlah. dah lah jauh. kawan aku kata, 
x kisahlah jauh pun. itu boleh fikir kemudian, kau apply je dulu.
so, aku pun apply lah semua tempat yang ada dekat Selangor ni. xdelah semua pun. yang ada keluar internship program, aku try lah. waaaaaa... macam manalah hidup sebagai seorang intern ni kan. aku takut sangat. takut kena buli ada. takut xde transport. takut xde kawan. macam-macam ketakutan yang aku rasa. 

doa-doa lah aku dapat salah satu company yang aku minta. and moga-moga dia tak ada interview. aku sangat fail bila masuk temuduga ni. hmm... cgpa pun x seberapa. bukan aku saja xnak dapatkan dean list. tapi exam kat sini memang susah. lagi-lagi sekarang dah bertukar sistem pendidikan dia. jahat betul. kaut duit je kerja. -.- 

bila dah tension ni, satu benda pun x boleh nak buat. sobs... tunggulah NHUD readers sekalian. aku terlalu beremosi minggu ni. adios~



post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.