Beauty and the Dorky

9:45 a.m
apartment murni
32 degree celcius. hujan la..............



since aku ada Tumblr sejak tahun lepas, aku rajin singgah ke orang lain punya Tumblr. and then, i found this one song. i really like it and now i fall in love with the band already. nama kumpulan dia McFly. ha, mesti korang pun dah pernah dengarkan. kumpulan McFly terdiri daripada Tom, Dougie, Danny and Harry. 

lagu first yang aku dengar - It's All About You





best sangat lagu ni. then, aku dapat tahu rupa-rupanya setiap lagu yang dibuat oleh kumpulan ni sebenarnya memang ada cerita di sebaliknya. Tom ni sangat suka dekat this girl yang bernama Giovanna. berbelas tahun dia minat, even masa tu si G ni dah ada boyfriend. tapi, jodoh diorang kuat. akhirnya sekarang diorang dah kahwin. dalam banyak-banyak musician, couple ni yang paling aku suka. diorang sweet sangat. si Giovanna memang x dinafikan sangat cantik bagi aku. Si Tom pula sangat comel dengan lesung pipit dia tu. siap pakai spek besar lagi. ala-ala Harry Potter? that's why lah aku namakan diorang Beauty and the Dorky. hahaha. suka hati je. 





kenapa sweet? even si Tom ni ialah salah seorang vokalis dalam band ni, hakikatnya, dia sangat tak reti nak bagi speech depan orang. dia jadi sangat-sangat nervous. so, masa wedding dia haritu, instead of giving speech, he sings a song. well, couple of songs actually. 






lagu yang dia nyanyi ni semua lagu band dia. tapi dia ubah sikit. aku terharu sangat tengok scene yang last sekali. awww... bukan semua lelaki boleh buat macam ni. 

and then, sekarang dah kahwin, si Tom and isteri dia suka nyanyi sama-sama. sampailah satu masa diorang share some news. siap nyanyi lagi. dah si Tom ni pandai buat lagu, senanglah. haha. senang je dia dapat inspirasi. duduk dalam toilet, terus mencurah-curah idea. 


and this one is the latest, lagu dia yang terbaru. tapi ini versi Mr. and Mrs. F punya. enjoy :)














p/s : suka betul tengok lelaki dorky macam ni. dah lah british. 




post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.