Friday, December 27, 2013

Caraku Menulis E-Novel
1:10:00 AM

Caraku Menulis E-Novel

3 comments:

  1. salam.oh my.lamanya tak menjenguk.i do have some opinion regarding places etc. wina bg contoh..have u read kan ku kejar cintamu by fauziah ashari? she is one of my fav writer. klo u pasan la..dia xde mention spesifik tempat pon dlm novel dia.but garapan cerita mantop abeh! it doesnt matter anyway.reka je nk reka.

    n wina perasan kat part belakang novel tu..ada mention pasal nk buku kan novel.cuma kne ada modal la.hehehe.

    n CM. what? never thot that way. hihi. but nice. cuma u pya elaboration.now wina faham kalau u kata u pya BM a bit eww eww eww. take ur time la.u shud try drafting dulu.

    n.hehe another n bole? selamanya di hati? err...

    n.i promise this will be the last n.hehe.new cerita? wot??

    .:. me_myself .:.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huu.. panjang kali ni awak punya komen. hehe.

      oh, ye ke? hmm.. saya pernah baca. cuma saya x perasan pula. thanks for the info! nanti saya cek balik.

      kali ni saya akan specifickan tempat kot rasanya sebab cerita saya pasal roadtrip cinta. hahahaha. honeymoon dalam kereta :P (bukan yang 18sx ye). saya ada cerita dekat kawan pasal ni, dia kata menarik. cerita ni ala-ala movie Leap Year.so, saya dalam proses nak buat jalan cerita dia. disebabkan pasal roadtrip, macam x best pula kan kalau xde nama tempat. heee..

      ha, saya memang drafting dulu. sebab tu ada satu part CM saya kata, teaser without editing. itu main tulis je apa yang ada dalam kepala. haha.

      selamanya di hati. a bit harder than i thought. tapi habis CM, saya try fokus dengan cerita tu ye.

      Delete
    2. hehe.actly wina baru habis katam novel tu.dats y la.page paling belakang b4 cover.wina dh pulang novel tu kat tuan dia.kalau x bole double cek.

      aha.klo rase berat nk spesifik segala macam tempat..a few dah cukup.leap year? eww..havent watch.1st time tau kot ni.hihihi.

      i thot so jugak.sbb cara penulisan u utk selamanya di hati x nampak menghayati as mum.towrd their kids.take it easy la.kalau cepat2 sgt pon takot nt blur.

      oh,pjg komen sbb b4 ni x ada masa nk jenguk.time ade masa ni baru bole ngintai sepuas ati.esemen tgh pending.tggu dokumen submision by most annoying person.huhuhu

      goodluck then

      .:. me_myself .:.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.