Yo Drummers!

9:17 p.m
apartment murni
listen to the radio


kumpulan ini bernama Audio Zero. dia dah buat satu video untuk tunjuk dekat kita macam mana drum berbunyi bila dimainkan di beberapa tempat yang berlainan. Memainkan lagu dalam masa yang sama, mereka bawa kita on a journey through all sorts of mad places yang kita tak expect pun to spot a drum kit. 
padang bola, garaj kereta, jalan raya, dalam bangunan, bawah bangunan and et cetera et cetera...




p/s : dalam banyak-banyak musician, aku paling suka drummer. aku teringin nak main drum!!! please teach me. please please... 
post signature
thank you for spending your time exploring my world :)

Share:

0 comments