Monday, January 27, 2014

Butik Online Murah (Muslimah)
10:29:00 PM

Butik Online Murah (Muslimah)

16 comments:

  1. sy pon suke beli jubah..blh usha2 jgk online2 shop tu
    http://mamamursyid.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni jubah je yang senang kan. terus sarung. kalau dapat yang tak payah gosok, lagi bagus. hehe ^^,

      terima kasih sudi komen di sini. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum, tolong view blog saya k, http://banjarich.blogspot.com, terima kasih

    ReplyDelete
  3. cantiknya blog...jom jenguk blog saya ye http://tshirtmuslimahd-saffa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. nanti saya datang jenguk ^^,

      Delete
  4. salam semua, maaf tumpang promote juga, dekat sinipun ada pelbagai jubah dan blouse yang cantik2 dan murah2, click link ni yer >> https://www.facebook.com/chicntoe dan jangan lupa LIKE tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa. promote je. asalkan ada kaitan dengan baju murah. ^^

      Delete
  5. mne nk crik blouse nk murah2 ea
    borong pakai sendiri ..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau blouse.. cuba tengok mak jah closet. murah juga. and ada yang lain. nanti saya buat versi blouse punya pula ye. ^^,

      Delete
  6. Jom cuci2 mata kat online shop saya... fb page Urshia Lab :)

    Ade baaaanyak pilihan untuk raya dgn harga yg confirm murah ! ! :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, , tumpang promote kak,,jom tengok abaya trend collection
    Abaya exclusive import from Yaman, Saudi, Indonesia..harge berpatutan, jangan lupe like page kami,,terima kasih, ,
    Nb:kite jg menerima pembelian secara boronh dengan harge super murah

    https://www.facebook.com/pages/Abaya-Trend-Collection/224603724315592?ref=bookmarks

    ReplyDelete
  8. ok kite spesen!!!!
    sgttttt cntek baju yg gamba last ni. fuhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... tu lah pasal.... banyak sangat baju murah boleh jmpa sebenarnya kan.. kena pndai cari >.<

      tapi Sha's COllection dah makin mahal. hmmm

      Delete
  9. kat sini pon cantek2 :D
    http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=779

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.