Butik Online Murah (Muslimah)

1:24 a.m
apartment murni
hibernate. exam belum habis. sobs~
 
assalamualaikum and hello everyone :)
 
okay, memandangkan aku sangat gila beli jubah and tudung online, aku nak promote sekali dalam blog aku. mana lah tahu kot-kot ada yang tengah mencari baju murah-murah kan. disebabkan aku juga masih lagi bergelar seorang pelajar, so aku memang akan cari koleksi pakaian yang murah sahaja. Kiranya bawah RM100 lah. ini antara website yang rajin aku singgah. 
 


comel tak aku edit? hahahaha. -.-

SHA COLLECTION'S


okay, aku memang suka dengan koleksi pakaian dia. jubah memang sangat murah. dia ada jual attire lain juga. aku seorang penggemar jubah. so, memang inilah tempat yang selalu aku ushar. setakat ni, dah 3 pasang jubah aku beli. :) and pemilik website ini sangat peramah! dan proses memberi wang baki sangat pantas. aku pun terkejut.




official website : Facebook
email     : gayekinisha@gmail.com
instagram : gayekinisha




  



AIRISH


website ini pun boleh tahan juga. aku mula-mula berjinak dengan beli online dari sinilah. mula-mula ingatkan jubah tak ada yang mahal, so aku pun malas nak mencari. rupa-rupanya ada. and aku pun apalagi, belilah. jubah-jubah dia memang handmade and sangattttt comel. ada satu koleksi tu khas untuk orang yang bertubuh kecil. since kawan aku badan dia kecil, aku pun tolong promote sekali dekat dia.



Website : Facebook
Email : airishapparel@gmail.com
Instagram : Airish Apparel









SHAWLYSA


website yang ni pula khas untuk sesiapa yang sedang mencari shawl comel-comel and labuh (serious labuh). shawl dia memang sedap. ada macam-macam jenis material. 


Official Website : Shawlysa
Facebook : Shawlysa
Instagram : Shawlysa


p/s : kalau nak beli bundle, boleh beli dekat aku. aku try dapatkan dengan harga murah dekat Shawlysa ^^,




 



CHANTEK DRESS


ha, untuk sesiapa yang suka baju bermacam-macam variasi warna, boleh lah tengok website ini. aku ada beli satu baju plain dengan skirt sekali. aduh, tak ingat apa nama dia. tapi memang lembut and best! kadang-kadang pergi kuliah pun aku pakai juga.




Official Website : Chantek Dress
Facebook : Chantek Dress
Instagram : Chantek Dress







KZNABIHAH BOUTIQUE


aku tak pernah membeli lagi dekat sini. tapi kalau tak ada aral, nak try singgah butik dia yang dekat Bangi tu. bolehlah den and kawan den mengushar sesama.  harga not bad. murah. and oh, butik ni ada menyediakan pakaian khas untuk wanita yang bertubuh besar. ha, kan bagus macam ni. kita si kaum Hawa datang dari macam-macam saiz dan bentuk. eh?



Official Website : KZNabihah
Facebook : KZnabihah
Instagram : kznabihah






  KZNabihah



 


okay, that's all! kalau ada yang terjumpa website yang murah-murah harganya, comment-commentlah dekat sini ye. marilah kita berkongsi cerita bersama-sama. :) adios~

Share:

16 comments

  1. sy pon suke beli jubah..blh usha2 jgk online2 shop tu
    http://mamamursyid.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni jubah je yang senang kan. terus sarung. kalau dapat yang tak payah gosok, lagi bagus. hehe ^^,

      terima kasih sudi komen di sini. :)

      Delete
  2. Assalamualaikum, tolong view blog saya k, http://banjarich.blogspot.com, terima kasih

    ReplyDelete
  3. cantiknya blog...jom jenguk blog saya ye http://tshirtmuslimahd-saffa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. nanti saya datang jenguk ^^,

      Delete
  4. salam semua, maaf tumpang promote juga, dekat sinipun ada pelbagai jubah dan blouse yang cantik2 dan murah2, click link ni yer >> https://www.facebook.com/chicntoe dan jangan lupa LIKE tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa. promote je. asalkan ada kaitan dengan baju murah. ^^

      Delete
  5. mne nk crik blouse nk murah2 ea
    borong pakai sendiri ..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau blouse.. cuba tengok mak jah closet. murah juga. and ada yang lain. nanti saya buat versi blouse punya pula ye. ^^,

      Delete
  6. Jom cuci2 mata kat online shop saya... fb page Urshia Lab :)

    Ade baaaanyak pilihan untuk raya dgn harga yg confirm murah ! ! :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, , tumpang promote kak,,jom tengok abaya trend collection
    Abaya exclusive import from Yaman, Saudi, Indonesia..harge berpatutan, jangan lupe like page kami,,terima kasih, ,
    Nb:kite jg menerima pembelian secara boronh dengan harge super murah

    https://www.facebook.com/pages/Abaya-Trend-Collection/224603724315592?ref=bookmarks

    ReplyDelete
  8. ok kite spesen!!!!
    sgttttt cntek baju yg gamba last ni. fuhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.... tu lah pasal.... banyak sangat baju murah boleh jmpa sebenarnya kan.. kena pndai cari >.<

      tapi Sha's COllection dah makin mahal. hmmm

      Delete
  9. kat sini pon cantek2 :D
    http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=779

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.