Wajah Baru

12:41 p.m
rumah
malasnya nak tidur...



assalamualaikum and hello everyone. alhamdulillah, akhirnya aku berjaya mereka sendiri 'wajah' blog aku. yep, pretty simple actually blog aku ni. tapi sebenarnya macam ni lah yang aku nakkan. 

hitam and putih. that's all. okay, maybe ada sikit turquoise, header tu pun aku saja main-main buat pakai CS6. yep, aku tak kreatif orangnya. sobs~ tapi nak buat macam mana. fikir punya fikir, x dapat juga idea. 

last-last kasut juga yang aku pilih jadi logo header aku. hahaha. kenapa kasut? sebab kasut tu melambangkan aku yang sangat suka berjalan. kalau dapat buat tapak kaki berjalan dekat header aku tu bagus juga kan. nah, berjam aku buat header je. satu hari aku habiskan nak buat blog ni. insya-ALLAH kali ni aku berpuas hati sebab aku sendiri yang buat. 

kalau diikutkan, aku nak buat ala-ala sketching punya blog. ala-ala kartun gitu. tapi versi hitam putih juga. tengoklah kalau aku rajin kan. yeah, aku cakap sorang-sorang dekat sini -.- nak minta tolong orang yang buatkan blog aku, tapi kena bayarlah pula. of course la kan.. kesian dorang, penat2 buatkan untuk kita. 

tapi masalahnya sekarang, aku senang sangat bosan dengan something. selagi aku tak berpuas hati, selagi tu aku tukar and tukar and tukar. sampai bila aku pun tak tahu.

tengok macam Tumblr aku. syukur sangat-sangat. aku berjaya jumpa the perfect one! and sampai sekarang aku tak tukar-tukar. sayang pula.

satu je yang slack dekat blog aku ni. FONT! macam mana nak tukar ni. adeh.. aku tak suka font biasa-biasa. bosan oi... aku dah jumpa satu font yang perfect dah. tapi bila aku main-main dengan CSS tu, tak jadi. lain pula yang bertukar T___T

okay, tu je lah. aku nak sambung buat novel aku. adios~ good night everybody.............................



post signature

Share:

1 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.