He's Not Who You Think He Is

8:51 p.m
rumah pak cik
melalut

assalamualaikum and hello everyone! ha, korang kenal tak chef Ramsay? alah, yang garang tu. yang buat cerita Hell's Kitchen. tapi hakikatnya, dia bukanlah macam apa yang korang fikirkan. ke aku sorang je yang rasa dia garang? -.-

korang tahu tak dia ada buat show untuk budak-budak juga? chef budak-budaklah. bila aku tengok cerita tu, alololo sweet sangat chef Ramsay ni. dia bukanlah garang pun. and I think he is the best teacher among others (chef). dia tahu macam mana nak communicate dengan setiap golongan yang berbeza.

xnak cakap panjang, jom aku tunjuk sikit.

 
 
 
 
 

korang tahu tak kenapa aku post chef ni? sebab aku nak ubah spekulasi korang juga. kita ni sangat senang judge orang kan. kenapa mudah sangat kita judge orang? sebab kita tak faham. kita tak kenal diorang dengan lebih rapat. kita lebih pandang muka dia, penampilan dia berbanding dengan mata dia and hati dia. 

selebihnya, faham sendirilah. masing-masing dah besarkan. okay, adios~ :)

post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.