Kaya Tapi Humble

10:01:00 PM 2
9:23 p.m rumah pak cik baru nak dinner.  assalamualaikum and hello lads! ha, sebelum aku melangkah dengan lebih jauh. jom kita rama...

Kereta Kecil Berubah Jadi Besar

12:58:00 PM 2
12:56 p.m office baru lepas makan assalamualaikum and hello lads! siapa pernah buat tips yang ni? hahahaha.... kalau menjad...

My Bucket List

9:41:00 PM 2
9:14 p.m rumah pak cik kenyang..alhamdulillah assalamualaikum and hello lads! korang pernah dengar tak pasal bucket list ni? mestil...

Hati Diusik Cinta -bab 3-

9:40:00 PM 3
BAB 3 Terus sahaja kakiku laju berjalan sepantas mungkin dari hadapan pagar lelaki itu sehinggalah ke hadapan jalan rumahku se...

Cinta Matchmaker -bab 19-

9:29:00 PM 3
BAB 19 Alfie memanjangkan lagi tempoh lawatannya ke New York, satu perkara yang bisa membuatkan hati Safrina bertambah gundah-g...

Decorated Wood Text Effect - Tutorial Photoshop

6:00:00 PM 0
Apa yang korang perlukan : - Wood Pattern background  (patterns) - Aclonica (font) - Patterns oleh Ransie3 - Floral F...

Sekali Gigi Diberus, Berjuta Bakteria Hinggap

4:51:00 PM 4
4:15 p.m rumah pak cik mengantuk assalamualaikum and hello lads! sebelum ni aku ada bagi tips pembersihan yang lain kan? ha, kali n...

10 Perkara Wajib Ada Semasa Terbang Jauh

10:22:00 PM 2
9:37 p.m rumah pak cik layan Hindustan.  assalamualaikum and hello lads!  kalini aku bercerita pasal travel pula. kalau nak ter...

Bila Blogger Famous Follow Aku

9:36:00 PM 4
9:22 p.m rumah pak cik happy assalamualaikum and hello lads!  oh, penat sungguh harini. almaklumlah, esok POTUS nak datang. apa...

Perfect Glasses for Your Face

8:28:00 PM 8
8:00 p.m rumah pak cik layan lagu sedih. heartbroken. assalamualaikum and hello lads!  ini bagi sesiapa yang suka sangat pakai ...

He Smirks At Me!

8:22:00 PM 4
8:16 p.m rumah pak cik ~~~~ assalamualaikum and hello lads! sebenarnya ini kali pertama seorang lelaki smirks dekat aku...

My Little Hummingbird

9:23:00 AM 4
9:16 a.m office boss belum masuk lagi assalamualaikum and hello everyone!  aku tengah buka google tadi. then, i happened to se...

Hey There Gorgeousl :)

11:05:00 PM 0

Cuci Seterika dengan Garam?

8:27:00 PM 6
10:34 p.m rumah pak cik sakit. sobs assalamualaikum and hello lads! masing-masing ada rumah kan. bila dah ada rumah ni, mestila...

Do's, Don'ts and Tolonglah Jangan Buat Macam Ini

8:45:00 PM 1
8:44 p.m rumah pak cik  bosan lagi dan lagi assalamualaikum and hello lads! kalini aku bagi tips untuk cara pemakaian dari segi d...

I'm Struggling..Hard

10:04:00 PM 3
"are you happy?" is such a difficult question. I always say yes, because I have friends, I laugh at jokes, I go out a...

Hati Diusik Cinta -bab 2-

9:23:00 PM 4
BAB 2 Kami baru sahaja berjalan ke jalan raya ketika dua lagi trak besar bergerak laju, dan diikuti pula oleh sebuah kereta BM...

6 Gaya Skarf Bagi Lelaki

2:22:00 PM 4
2:17 p.m office baru habis makan Dunkin Donuts assalamualaikum and hello lads!  kenapalah aku asyik bagi tips fesyen de...

Real Man Real Style

3:46:00 PM 4
 1:10 p.m   office   daily surveillance    assalamualaikum and hello lads!  aku tujukan guidance ni khas untuk para lelaki ...

Security Guard Paling Handsome di Dunia

11:41:00 PM 10
11:30 p.m rumah mak cik baru habis layan Once Upon A Song assalamualaikum and hello lads! tadi tengah ushar facebook, aku ternamp...

Bila Baby Selfie

10:44:00 AM 4
adik seorang budak ni sangat sedih jadi sebab tulah dia menangis. sampailah dia tersedar yang dia sedang berselfie di depan l...

Hunter Hayes - Invisible

4:02:00 PM 0
Crowded hallways are the loneliest places For outcasts and rebels Or anyone who just dares to be different And you've been t...

Hati Diusik Cinta -bab 1-

2:42:00 PM 2
BAB 1 Setahun kemudian       “Perlahanlah sikit woi, aku tak..boleh nak bertahan lagi dah ni.” Nazifah tiba-tiba berhent...

Bila Kucing Buat Treatment

10:42:00 PM 2

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes