6 Gaya Skarf Bagi Lelaki


2:17 p.m
office
baru habis makan Dunkin Donuts




assalamualaikum and hello lads! 

kenapalah aku asyik bagi tips fesyen dekat lelaki kan? sebab aku tengok, si kaum Hawa ni dah banyak tips dia bagi dekat blog or youtube kan. lelaki pun ada juga. tapi tak boleh lawan perempuan lah. haha, so apa kata biar aku kongsi tips fesyen untuk lelaki je. kalau ada pasal perempuan punya, nanti aku kongsikan. 

mesti bosankan menghadap skarf. asyik lilit cara sama je. so, aku bagi cadangan cuba buat acara macam ni pula. a bit different. and pretty cool. cubalah try kalau ada masa ^^,

aku rasa perempuan nak buat macam ni pun boleh juga. 


Gentlemen's Guide To Scarf Tying Infographic





post signature

Share:

4 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.