Bila Blogger Famous Follow Aku

9:22 p.m
rumah pak cik
happy

assalamualaikum and hello lads! 

oh, penat sungguh harini. almaklumlah, esok POTUS nak datang. apa POTUS tu? hmm.. nanti dah habis event tu, aku bagitahu ye. aku tak boleh bagitahu sekarang, nanti takut kena tangkap. tak pasal je -.- kalau dah tahu, senyap-senyap je ya.

disebabkan terlalu busy, aku tak ada masa nak buka blog. alhamdulillah, harini baru berkesempatan. buka blog through ipad. tengok follower, dah bertambah. syukur. tengok siapa follow. WAH!!!

blogger famous follow aku lah. terharunya. hahaha. bagi yang followernya lebih daripada aku, aku kira blogger hebat lah tu. hehe. tapi contohnya macam Kak Mia Liana and Syira Lokman yang follow, rasa macam aku pun tiba-tiba famous. haha. perasan kejap. siapalah yang tak kenal dengan diorang kan. 

anyways, terima kasih kepada KALIAN SEMUA yang sudi follow blog aku yang hanya berwarna putih, hitam dan turquoise ni. segala penat yang rasa tadi terus hilang sekelip mata. cewah. (kenapa aku menggedik malam-malam ni? -.-)




okay, tu je. malas nak cakap banyak. esok kerja!!!! 

adios~


post signature

Share:

4 comments

  1. alolo..comel je..
    hehe..syira tak famous la akak, masih banyak kena belajar..hehe..
    all the best oke ^_^
    semoga berjaya dunia akhirat :)
    sama2 mendoakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. thank you. samalah juga dengan awak ye. biar kita sama-sama berjaya. insya-ALLAH. ^^

      Delete
  2. wink wink

    zam tumpang lalu joging ptg kat blog ni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. :)

      tumpang lalu je? buah tangan tak ada? hahaha.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.