He Smirks At Me!

8:16 p.m
rumah pak cik
~~~~
assalamualaikum and hello lads!


sebenarnya ini kali pertama seorang lelaki smirks dekat aku. kenapa ya?

macam ni cerita dia. nak dipendekkan. aku kena bagi satu surat dekat company dia. then, aku pun dengan sabar tunggu. sambil tunggu, aku beleklah surat tu. malas nak pandang orang sebenarnya. kalau aku pandang orang, aku tak sure nak kena senyum ke tak. AWKWARD.

then, aku pandang lah ke atas. aku tengah duduk masa tu. aku ternampak seorang lelaki ni. aku crush dekat dia actually. hahahaha. sementara je. nanti dah habis praktikal, aku confirm takkan jumpa dah mamat tu.

masa tu dia pandang aku, dia beralih dan dia smirking (aku tak sure dalam melayu apa dia). 
dalam hati aku, satu benda je aku fikir. oh s***! dia tahu ke aku suka dia? matilah. 
tak pun, dia menyampah tengok aku tak, asyik muka aku je yang dia nampak. itupun kalau dia perasan. 

aku dengar orang kata lelaki ni tahu kalau kita suka dia cuma dia tak boleh nak pastikan je. ye ke?
so dua soalan dekat situ. ada sesiapa baik boleh tolong jawabkan? krik krik krik...

okaylah. adios~
post signature

Share:

4 comments

  1. maybe dia tau ataupun mmg dia saja je kut nk senyum,haha.

    yg no.2 tu,mybe betul. ada pengalaman nih,ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang habislah kalau dia tahu. naya den naya. kena suka dekat orang lain pula la macam ni. hahaha.

      thanks for the answer! ^^

      Delete
  2. hihi.. zz x thu la pulak.. btul ke mcm tu? hbis la zz.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. entahlah. sis nini kata betul, betullah rasanya. based on pengalaman tu.

      saya pun ada tanya dekat member lelaki. dia kata dia memang boleh nampak. dia tengok gerak tubuh kita je, dia dah tahu.

      tapi kalau bab smirk tu saya tak pasti. hmm..

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.