Perfect Glasses for Your Face

8:00 p.m
rumah pak cik
layan lagu sedih. heartbroken.

assalamualaikum and hello lads! 

ini bagi sesiapa yang suka sangat pakai kaca mata tu. bukan macam aku ni. tapi yang dipakai masa berjalan-jalan bersama orang tersayang, masa waktu panas terik, masa nak berselfie (aku tahu ada yang buat ni) dan lain-lain.

so, aku bagi tips macam mana nak pilih cermin mata yang sesuai mengikut bentuk wajah korang. kalau bentuk muka sendiri pun tak tahu macam mana, aku minta maaflah. tak dapat den nak nolong.

glasses and face






post signature

Share:

8 comments

  1. ooo... ada juga tips ya... husband kak mia main bedal je pakai spec ni...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a.. ada tips. takut salah pakai karang, kelakar pula jadinya. hehe..

      thanks kak mia sudi follow saya! ^^,

      Delete
  2. Nice sharing akak! :D Terima kasih singgah blog Mira! hee <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... thank you.

      and no big deal. ^^,

      Delete
  3. thanks sharing dear..btw.hani follow sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you. nanti saya follow balik ^^

      Delete
  4. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    *nice sharing. kita paling tak reti nak beli spek mata. hahaha muka bulat macam belon ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam. :)

      sama la saya juga. nak beli je, kena tanya orang dulu. ni okay ke, tu okay ke. padahal sendiri yang nak pakai. haha.

      xpe sis, muka bulat macam belon tu comel namanya ^^

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.