Security Guard Paling Handsome di Dunia

11:30 p.m
rumah mak cik
baru habis layan Once Upon A Song

assalamualaikum and hello lads! tadi tengah ushar facebook, aku ternampak satu post dari akak famous kita, kak Sarnia Yahya. dia share satu link yang ada tunjuk sorang mamat security paling handsome dalam dunia ni. so, aku pun try cari siapakah dia and i found it!

oh, i'm melting already :D

semua mamat Brazil sangat hot sebenarnya termasuklah lelaki yang bernama Guilherme Leao ni. Dia bekerja menjaga subway di Sao Paolo yang terletak di Brazil. Lelaki brunette yang berusia 22 tahun ini telah di vote sebagai 'the hottest subway guard' dekat dalam satu tourism site dan sekarang tak henti-henti mengambil selfie bersama dengan sesiapa sahaja yang nak bergambar dengan dia. (aku pun nak!)

mula-mula girlfriend dia marah lah juga. mestilah jealous. lama-lama dia cool dengan benda tu.




guilherme leao




a bit about him 
- Guilherme Leao-
- straight-
- 176 pound-
- 22 tahun (sebaya aku rupanya)-
- 6 kaki tinggi -
- bermata hijau- 

kalau nak follow dia, meh follow instagram dia okay. adios~

post signature

Share:

10 comments

  1. Replies
    1. tau xpe. kalau ada kat Malaysia ni. huuuuu...

      Delete
  2. biasa je ngeh ngeh ngeh jangan marah haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. alah, men with egos, women with emotions. biasalah tu.

      Delete
  3. Replies
    1. yep. dapat award x boleh belah tu. kat sini macam tak ada je. haha

      Delete
  4. Hi Amy,please leave your URL toowner G.A ya..here : http://ayuzan.blogspot.com/2014/04/siapa-nak-tasbih-percuma.html .tq

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.