Nafasku Hanya Untuk Dia S.E -bab 15-

12:34:00 AM 0
BAB 15 Ainul sangat teruja. Mirza memberitahunya supaya berpakaian kasual sahaja, dan dia juga ada ternampak tadi suaminya ha...

Member Lelaki Yang Kahwin Dulu

10:36:00 PM 4
10:06 p.m rumah seharian adik aku main laptop aku. -.- assalamualaikum and hello lads!  haish..baru sekarang dapat bermanja-man...

Dard Dilon ke - The Pain of Hearts

11:53:00 PM 2
The pains of hearts would have gone less if I and you had become 'us' instead.. How good the weathers would have become, ...

Thunder Thursday .:BEST ADVICE EVER:.

1:30:00 PM 4

Teringin Nak Sentuh Salji

5:03:00 PM 4
4:59 p.m rumah teringin assalamualaikum and hello lads! okay, dalam banyak-banyak benda dalam bucket list aku, aku teringin san...

Gambar B+W (Black and White) Nampak Lagi Ikhlas

10:10:00 PM 2
9:12 p.m rumah teringat assalamualaikum and hello lads! aku teringat masa buka puasa dekat rumah pak cik aku di UiTM Shah A...

Bila Kucing Buat Salah .:PHOTOS:.

1:26:00 PM 0
                

Irfan Suruh Ummi Beli Ayah dekat Giant

8:23:00 PM 6
8:04 p.m rumah masak apa malam ni. hmm... assalamualaikum and hello lads!  sebelum aku tunggu ummi aku pergi masak dekat dapur,...

Bila Terjumpa Lebah yang Kepenatan

2:48:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! okay, ini bukan tips dari aku. aku tengah buka satu website ni and aku terjumpa gambar ini. kat...

Bestfriend Bertukar Jadi Lover : Tak Habis-Habis

8:28:00 PM 6
7:58 p.m rumah makan pizza. heaven. assalamualaikum and hello lads! aku tahu, tajuk ni dah selalu sangat korang dengar kan. pal...

Volcano Meletup Keluar Bunga

11:47:00 PM 6
"millions of flower petals erupt from a volcano, covering an entire village"

Belajar Sambil Dengar Lagu : Cepat Ingat

9:23:00 PM 12
9:07 p.m rumah layan Hindustan lagi. sedap pula lagu ni.  assalamualaikum and hello lads! aku tahu, setiap orang ada cara bel...

Life As A Student - Business Information Student

11:04:00 AM 0
10:42 a.m rumah terkenang masa lalu assalamualaikum and hello lads! kalau korang nak tahu, sebelum aku belajar di Uniten, aku d...

Cerewet Benda yang Remeh-Temeh

10:43:00 PM 4
8:20 p.m rumah layan Chopin : Nocturne   assalamualaikum and hello lads!   haritu, berkurun lamanya, aku ada beli...

Hand Lettering By Sean McCabe .:PHOTOS:.

11:58:00 AM 0

Nafasku Hanya Untuk Dia S.E -Bab 14-

6:29:00 PM 0
BAB 14 Pagi keesokannya Mirza meninggalkan Ainul yang nyenyak terlena di atas katil, menghantar anak-anaknya ke sekolah, dan ke...

Bila Satu Bandar Tak Ada Cahaya .:PHOTOS:.

2:11:00 PM 0
1. São Paulo, Brazil 2. Shanghai, China

Aku Cepat Bosan

1:59:00 PM 0
1:52 p.m rumah sedang menyiapkan entri NHUD S.E yang terbaru. assalamualaikum and hello lads! malam semalam aku habiskan masa d...

Keluar Satu Family Tapi....

3:15:00 PM 4
2:57 p.m rumah  bosan assalamualaikum and hello lads! sedih sangat harini. ada seorang blogger salah faham dengan apa yang aku ma...

Almari Kasut Unik

5:36:00 PM 0
5:28 p.m rumah watching Chicago PD assalamualaikum and hello lads! aku sentiasa ada masalah nak simpan kasut. hello, perempuan....

Bila Budak-Budak Tak Kenal Walkman

12:47:00 PM 10
12:07 p.m rumah.  yeah! home sweet home bebeh. assalamualaikum and hello lads!  disebabkan terlalu gembira sebab dah balik ruma...

Lupakan Aku, Cinta

9:37:00 PM 2
Forget me, It's a goodbye to you.. You've to live without me.. This is your journey, this is your path.. You've ...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes