Member Lelaki Yang Kahwin Dulu

10:36:00 PM 4
10:06 p.m rumah seharian adik aku main laptop aku. -.- assalamualaikum and hello lads!  haish..baru sekarang dapat bermanja-man...

Dard Dilon ke - The Pain of Hearts

11:53:00 PM 2
The pains of hearts would have gone less if I and you had become 'us' instead.. How good the weathers would have become, ...

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI

11:17:00 PM 3
ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI .. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan me...

Thunder Thursday .:BEST ADVICE EVER:.

1:30:00 PM 4

Happy 8th Anniversary, My Love

8:51:00 PM 4
8:07 p.m rumah gembira assalamualaikum and hello lads! tak ada kerja. wah, tengah duduk sibuk menggodek blog aku, aku t...

Guys, You Should Know This By Now

6:21:00 PM 0
bukan ini caranya korang pakai suit.  tapi macam ni caranya.    see the differences? first .gif this gif is a very...

Teringin Nak Sentuh Salji

5:03:00 PM 4
4:59 p.m rumah teringin assalamualaikum and hello lads! okay, dalam banyak-banyak benda dalam bucket list aku, aku teringin san...

Rasa Nak Blogwalking

3:42:00 PM 8
3:40 p.m bosan malas nak pack barang. assalamualaikum and hello lads! since terlalu banyak yang berlegar dalam kepala aku sekar...

Gambar B+W (Black and White) Nampak Lagi Ikhlas

10:10:00 PM 2
9:12 p.m rumah teringat assalamualaikum and hello lads! aku teringat masa buka puasa dekat rumah pak cik aku di UiTM Shah A...

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

9:02:00 PM 17
assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segm...

Vlogger & Blogger Visit to Felda Residences

1:57:00 PM 2
1:47 p.m rumah lapar assalamualaikum and hello lads! okay, tadi duduk sibuk mencari tajuk yang best dikalangan kawan-kawan blog...

Bila Kucing Buat Salah .:PHOTOS:.

1:26:00 PM 0
                

Irfan Suruh Ummi Beli Ayah dekat Giant

8:23:00 PM 6
8:04 p.m rumah masak apa malam ni. hmm... assalamualaikum and hello lads!  sebelum aku tunggu ummi aku pergi masak dekat dapur,...

Bila Terjumpa Lebah yang Kepenatan

2:48:00 PM 2
assalamualaikum and hello lads! okay, ini bukan tips dari aku. aku tengah buka satu website ni and aku terjumpa gambar ini. kat...

Bestfriend Bertukar Jadi Lover : Tak Habis-Habis

8:28:00 PM 6
7:58 p.m rumah makan pizza. heaven. assalamualaikum and hello lads! aku tahu, tajuk ni dah selalu sangat korang dengar kan. pal...

Volcano Meletup Keluar Bunga

11:47:00 PM 6
"millions of flower petals erupt from a volcano, covering an entire village"

Gunday -Movie Review-

8:49:00 PM 1
8:09 p.m rumah tak ada mood assalamualaikum and hello lads! aku baru je habis tengok cerita Gunday. so far, boleh t...

Belajar Sambil Dengar Lagu : Cepat Ingat

9:23:00 PM 12
9:07 p.m rumah layan Hindustan lagi. sedap pula lagu ni.  assalamualaikum and hello lads! aku tahu, setiap orang ada cara bel...

My Instagram

Copyright © The Minimalist Traveler. Made with by OddThemes