Sunday, May 25, 2014

Bestfriend Bertukar Jadi Lover : Tak Habis-Habis
8:28:00 PM

Bestfriend Bertukar Jadi Lover : Tak Habis-Habis

6 comments:

  1. But then... have you ever heard... 'it sparks n sense of losing appearing when its gone... or in other words, when you're no longer attached...'

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah dengar pula.

      okay, dari apa yang saya faham. kalau dia hilang, baru perasaan suka tu muncul ke?

      kalau betul apa yang saya faham tu, saya dengan dia dah lama tak bersembang. nak jumpa pun susah sebab dia tu super busy dengan position dia sekarang. so, nak kata ada rasa apa-apa tu, hmm...

      and well, dia tahu saya ada crush dengan member dia sendiri juga. (and it's been 2 years now saya still suka dekat orang yang sama -.-)

      tapi kalau maksud dekat atas tu lain, saya tak pasti kalau saya faham.

      Delete
  2. saya rasa dia msti not your type kannn? Klau tak mesti si kawan tu dah try tackle.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep. apparently, dia pun tak suka saya sebab saya ni kasar. dia tak suka perempuan yang kasar. agaknya sebab tu kitorang boleh berkawan. well, kalau tengok balik, dia boleh rapat dengan semua perempuan dalam sekelip mata sebab dia memang pandai berkawan. haha.

      Delete
  3. alahaiii... kite memang xkn tegur laki.. mesti laki dulu tegur kite..kehkeh

    yeee.. xsmstinya BFF akan btukar jd lover.. mcm kwn sy H, suka sy sgt2.. tp smpai bila2 mmg angap die kawan. dy salu ade dgn sy, salu call whatsap, raya pon dtg uma.. cuma smpai skrg die suka ckp "rindunya kt yayunk" hahahaha padahal da igtkn byk kali ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita. ehehehe... segan sangat! >.< kecuali kalau dah kenal lama.

      hahaha.. bagus H tu, memang dia nak sangat dengan cik Nadyya ler tu... alahai.. sanggup dia tnggu XP

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.