Cara Memakai Boots dengan Non-Skinny Jeans

3:21 p.m
office
sakit perut T__T

assalamualaikum and hello lads! 

aku seorang penggemar boots. kat rumah dah ada 2-3 boots. sikit je. haha. maklumlah, mahal. tapi masalahnya, aku tak tahu nak gayakan macam mana. selalu aku pakai boots bila aku pakai dress yang bawah dia kembang. hee..

aku tak suka skinny jeans. nampak bentuk kaki. berdosa. aku lebih prefer seluar jeans longgar. tapi pelik sangat kalau pakai seluar jeans longgar dengan boots. tak nampaklah boots i yang awesome tu. haha.

then, aku terjumpa ni. masya-ALLAH, terima kasih sebab bagi idea. aku terfikir nak buat macam ni, but it looks very freaking weird. cuma aku tak tahu pula kena pakai stoking macam tu. kena cari stoking teballah kot. 

No more fat looking ankles!! ~ 31 Clothing Tips Every Girl Should Know
cantiknya boots dia. nak beli lagi satu lah. teehee..


okay, that's all. adios~




post signature

Share:

3 comments

  1. Setuju sebab Cikna pun selalu buat yang ni.....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. kalau macam tu, saya memang kena buatlah macam ni. ^^,

      Delete
  2. Great tips! Akak tak terfikir pun pakai socks boleh setel!

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.