Cerewet Benda yang Remeh-Temeh

8:20 p.m
rumah
layan Chopin : Nocturne
 
assalamualaikum and hello lads!
 
haritu, berkurun lamanya, aku ada beli satu buku ni. dah lama aku asyik ushar buku ni. siap ditulis mustread lagi. entah macam mana, aku tergerak hati nak beli juga akhirnya. memandangkan aku memang minat dengan kira-kira and ada kena mengena dengan tarikh lahir kita, balik je apartment, terus aku buat tanpa berlengah lagi.

 
and voila! salah satu yang ciri-ciri yang aku dapat ialah aku cerewet dengan perkara yang remeh-temeh. 
 
mula-mula aku tak faham juga. apa benda yang remeh temeh sampai aku jadi sangat cerewet. aku pun tanya member aku. manalah tahu kot-kot dia faham. 

aku : ha? cerewet dengan benda remeh? apa benda yang aku cerewet erk? kau faham tak apa dia cakap?
atul : ala..contohnya macam hard disk kau tu. kau kan selalu rename balik movie-movie yang kau download tu. kau tak boleh biarkan dia macam tu je.
 
oooo... now i get it. yep, aku memang tak suka kalau macam tu. semak! aku nak kalau nama dia, take for instance, The Incredibles. so, The Incredibles je lah. aku tak suka macam ni .
 

belum sempat habis rename. yep, theme aku gelap.
 
lagi, apalah yang aku cerewet. haha. aku ingatkan aku menerima apa sahaja yang aku ada. rupanya aku ada perangai macam tu juga. 
 
well, everyone's different. and so do you. 
 
okay, dah mula meleret. adios~
 
p/s : korang ada ke perangai macam ni? teehee.
 
 
post signature

Share:

4 comments

  1. biasanya sebelum tdo abe kie ambik buku n baca..lama2 terlelap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, samalah abe kie. hahaha. kalau tak baca buku sebelum tidur memang tak sah. ^^,

      Delete
  2. FOLLW DARI GA http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.