Happy 8th Anniversary, My Love

8:07 p.m
rumah
gembira

assalamualaikum and hello lads!

tak ada kerja.


wah, tengah duduk sibuk menggodek blog aku, aku ternampak carta viewers aku. oh, aku mula berblogging masa tahun 2006 rupanya. bila dah kira-kira dalam kepala, dah masuk 8 tahun aku berblogging.

tapi dulu aku blogging sebab saje je. maklumlah, masa tu famous. aku pun nak juga. dulu aku buat sebagai diari je. lama-lama aku buat sebagai tempat meluahkan perasaan cinta aku je tak habis-habis. and latest, aku buat pasal e-novel aku. and now, aku campur baurkan segala benda.

follower pun dah makin bertambah. alhamdulillah. aku tak mengharap sangat untuk sampai ke tahap 1000 followers. kadang-kadang banyak follower pun, bukan ramai yang baca cerita kita. semua sibuk dengan hal masing-masing kan. 

tapi setakat ni, lima posts di bawah adalah yang paling famous sekali di dalam blog aku. 



Popular Posts


- aku dah lama nak buat pasal butik online ni. saje nak membantu kawan-kawan yang tengah mencari baju kan. tapi aku bagi link yang baju muslimah je lah. baju seksi minta maaflah, aku tak tahu. teehee. kalau nak lagi murah and suka berjalan, baik pergi dekat downtown or uptown je. 


- ini memang serious aku buat main-main. tapi tak sangka ramai peminatnya. nak sangat perempuan tahu ye pasal lelaki. ^^, and well, aku dapat satu tentangan jugalah dengan seorang lelaki ni. well, semua orang berbeza. aku tak kata semua sama. 


- ha, korang nak sangat tahu pasal lelaki, meh sini baca post aku ni. kalau tak betul, bagitahu aku ye. aku edit. tapi sebenarnya, ini kebenaran yang datang dari bibir seorang lelaki juga. bukannya dari aku.


- my first e-novel. alhamdulillah, dapat banyak galakan dan dorongan dari kawan-kawan. cuma aku tak berkesempatan untuk jadikan dia sebagai novel. my bad, my mistake. my fault, what to do. 


-same.


okay, that's all for today. thanks a lot kepada semua yang sentiasa rajin baca blog aku and rajin mengomen. maybe kalau aku bermurah hati satu hari nanti, aku akan bagi hadiah special dekat orang yang rajin komen blog aku. teehee..




adios~

post signature

Share:

4 comments

  1. congratulation Amy...8 years tu quite long..lagi 2 years dah cecah 2 angka..hopefully amy akan bertambah success lepas nie..hehhe

    p/s: follow sini

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^^,

      insya-ALLAH mudah-mudahan. moga-moga blog ni dapat jadi tempat yang berguna untuk orang lain satu masa.

      Delete
  2. amy.. niz 7 tahun dah dok blog2 ni. tp follower tak ramai pun sbb mmg xde niat nk famous n xtau sgt apa fungsi blog ni selain dr tempat syok sendiri (SS). lately je baru terbeliak mata lepas kenal nuffnang. tp xde lah gelojoh sgt nk jd ape tu nuffnangers.. tak faham niz. hehe.. just blog for fun aje..n still keep that SS. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... sis niz pun dah lama juga ye. congratz sebab mampu bertahan lama smpai sekarang. ^^,

      yep, pasal followers tu tak kisah mana pun. kalau follower ramai, tapi yang bacanya sikit, sama je. hahaha. sedih juga.

      hmm, saya tak pernah lagi cuba nuffnang. kalau ada masa, nak try la. teehee.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.