Liebster Award Nomination -Part 3-

2:08 p.m
rumah pak cik
watching chicago fire

assalamualaikum and hello lads! wee, ni kali ketiga pula. malas cakap banyak, aku terus jawab je. 



1. Nama sebenar(per i/c)

- Nur Amelia Syahirah bt Jafri

2. Pekerjaan sekarang & cita2 korang masa dolu2

- Student. Well, dulu masa kecil nak jadi doktor, then i found out that i kinda hate Biology. 


3. Ape perasaan korang masa tengah menjawab ni

- ermm.. tengah khayal melayan CF. teehee..


4. Ade pape fobia x, kenapa

- fobia lipas. -.- sebab dulu buat jahat pergi baca diari orang tu yang takut lipas. at the end, aku yang takut. 

5. Warna yang paling xsuka, kenapa

- Kuning. entahlah. 

6. Macamna korang release tension

- watching a lot of movies and MAKAN!!!

7. Perkara paling hebat yang pernah korang buat

- ermmmmm.... entahlah. lupa.

8. Tempat yang korang nak sangat pergi, kenapa

- London and New Zealand. i'm not sure. tapi memang aku nakkkkkkkkkkkkkkkkk sangat.

9. Blogger yang korang nak jumpa

- blogger yang rajin komen dekat blog aku. sebab without them, i am completely nothing. so, thanks a lot :,)

10. Describekan blog korang sendiri

- at first, blog ini sekadar diari. lepas aku start buat kisah-kisah e-novel tu, tempat ni jadi 'kisah cinta' aku je. lama-lama rasa macam nak letak tips about anything pula. finally, voila! jadi caca marba dah blog aku.

11. Pendapat korang mengenai blog Cikna

- blog yang comel. macam orangnya. teehee. sebenarnya, tak berapa reti nak bagi pendapat pasal blog orang. sebab kita punya taste berbeza.



post signature

Share:

1 comments

  1. selamat bersegmen :)

    Singgah dari Blog kak Mia..jemput singgah ke blog
    http://www.azhafizah.com/

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.