Lukisan Untuk Hari Ibu oleh Cuties

2:50 p.m
office
tak sedap badan

assalamualaikum and hello lads! 

ha, siapa ingat bila Hari Ibu? soalan cepumas ni. penting sangat-sangat. well, bukan selalu manusia satu dunia nak meraikan ibu dengan layanan yang terlalu istimewa kan. hari-hari kita ucap sayang dekat ibu. tapi bila tiba Hari Ibu, apa salahnya kita kasi special sikit. boleh? 

okay, tahun 2014 ni, jatuh pada 11 Mei. Ingat betul-betul okay. jangan lupa. Valentine's Day boleh ingat, Mother's Day jangan buat-buat tak tahu. 

since dah nak dekat ni, aku pun sibuklah mencari hadiah apa yang comel untuk umi aku. lama jugalah aku fikir. sebab susah sangat memandangkan aku ni tak kreatif, aku pun ushar lah dekat website. then, aku terjumpa hiasan-hiasan ni. comel sangat, lagi-lagi bila budak-budak cilik yang lukis ^^,

Handprint Pirate Craft for Kids - Great for a Mother's Day Card! "You're GRRReat, Mom!" Or #fathersdaycard "Mothers are Angels on Earth" Footprint Mother's Day Card #kidscraft 

Typography crown Mother's Day card template / Mr Printables

"You're One in a Minion" Mother's Day Card Idea  for kids to make using paint and a bottle cap!

"I Love You Berry Much" Fingerprint Raspberry Card Idea for Kids to make! They could make this card for Mother's Day, Father's day, or even Valentines!

A rather simple card for Mom full of beautiful colors to warm the soul.



post signature

Share:

0 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.