Member Lelaki Yang Kahwin Dulu

10:06 p.m
rumah
seharian adik aku main laptop aku. -.-

assalamualaikum and hello lads! 

haish..baru sekarang dapat bermanja-manja dengan laptop aku. budak lelaki kalau dah dapat main game dia, satu apa pun dah tak ingat. 

okay, back to the story. ramai pula orang yang aku kenal nak kahwin. and mostly, member aku tu lelaki. is that weird? no, not at all. tapi tak sangka pula diorang ni yang kahwin dulu. aku tengok, tak pernah pula rapat dengan kawan-kawan perempuan. tup-tup dapat jemputan. 

whoa. i'm surprised man, i'm totally surprised. but anyways, tahniah and selamat pengantin baru untuk korang semua. :) doakan untuk aku juga. muahahaha.

ini antara member-member aku yang sudah mendirikan rumah tangga.

1. Fauzan y Anati
 

Pojan ni ketua BWP masa aku dekat MRSM dulu. tak sangka, dia ketua masa dekat sekolah. and dia juga leader yang berkahwin dulu antara kitorang semua. memang sungguh ketua lah. haha. so, confirm lah aku datang masa wedding dia haritu.
sanggup kitorang konvoi okay. BEST GILA! pengalaman yang tak boleh lupa. sembang punya sembang dengan kawan-kawan lain yang datang, tak sedar masa cepat sangat berlalu. ala-ala reunion lah juga. ^^,

2. Yusuf y Aisyah



well, technically, aku rasa dia tak kenal aku. haha. sebab aku ni budak nerd and aku tak bergaul sangat dengan manusia yang bergelar lelaki selain dari budak kelas aku. tapi, whatever. dia pun dah berkahwin.

ini lagi aku tak sangka. dulu kat sekolah macam ..... -.- aku tak kenal pun boleh menyampah dengan dia. tapi tak sangka dia dah berubah. alhamdulillah.

3. Syazwan y Atikah


ini pun dua kali lima. tengok-tengok dah nikah. first member Uniten yang kahwin. so, memang excited. unfortunately, aku tak dapat datang sebab ada satu lagi wedding yang wajib sangat-sangat aku pergi.

okay, to all of you. selamat pengantin baru. jadilah suami yang soleh yang mampu membimbing isteri ke syurga abadi. semoga cepat-cepat dikurniakan cinta hati (anak). ^^, 

p/s : jealous lah pula. sobs~


post signature

Share:

4 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.