Rumah Idamanku

6:55 p.m
rumah pak cik
layan lagu

assalamualaikum and hello lads!

sejak aku aktif dengan satu website dulu, aku jadi semakin tertarik dengan memikirkan apalah yang bagus untuk rumah aku suatu hari nanti. besar ke kecik ke, putih ke kelabu ke. dulu aku simpan je, tapi tengok Zamani Abe kita post bilik idaman dia, aku teringin juga nak share rumah idaman aku pula. haha.

so, here it goes. rumah ni memang kos dia sangat tinggi. tapi nama pun impian. kalau ada rezeki, buatlah macam ni. 

aku seorang yang sangat sukakan simple and exclusive. kalau rumah tu ada pakai design kayu, lagi aku suka. aku rasa minat dengan ukiran kayu ni bermula dari arwah abah aku. arwah abah, kalau nampak je rumah tu ada kayu, mesti dia ambil gambar. teehee. dekat rumah tu, kerusi, buaian, pergola, semua arwah abah yang buat. adalah juga kenangan. :,)













post signature

Share:

2 comments

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.