Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -

BIRU. aku suka sangat warna biru. biru menunjukkan yang orang tu romantik. itu aku tak tahu. haha. blog erazfadli ni sangat simple dari segi layout dan background. tak ada corak apa. baru first time follow. so, try lah baca entry-entry bro erazfadli. menarik. ada certain entry yang berjaya menarik perhatian aku.
lagi-lagi kalau cerita pasal family. aku suka baca kisah pengalaman orang. sebab kita tak ada dekat tempat tu. but at least, pengalaman manusia lain mengajar kita untuk lebih kenal dengan adat resam dunia ni kan.
tapi, bro erazfadli selitkan sekali entry pasal benda lain juga. contohnya, slot drama yang ditayangkan sekarang dan lain-lain. kiranya variety lah. tak tertumpu pada satu benda je.

Keistimewaan blog sendiri - 

hmmm... tak ada apa yang istimewa pun blog ni. just a plain white-and-pastel-color blog only.
antara biru dengan putih, putih menjadi kegemaran aku. sebab putih tu kegemaran Rasulullah juga. ^^,
putih tu suci. biarlah orang kata plain pun, tapi aku tetap rasa putih tu istimewa.
dulu blog aku dijadikan sebagai tempat meluahkan rasa. since follower dah cecah ratusan, aku lebih menceritakan pengalaman aku sebagai seorang pelajar and seorang anak yatim.
aku tak malu nak mengaku yang aku ni pelik. sebab tak ada manusia dekat dalam dunia ni yang normal.
ada yang suka gigit jari bila gelisah.
ada yang suka menyanyi bila mengantuk.
ada yang asyik nak menang je. ada yang mudah sangat mengalah.
ada yang otak dia fikir lain daripada orang lain. ada yang mengikut je.
semua pelik. sebab pelik ni lah yang membuatkan semua orang ada keistimewaan dia sendiri. 


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

post signature

Share:

3 comments

  1. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama ^^
    good luckkk :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.htm

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.