SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 7/6/2014 jam 11.00 malam





post signature

Share:

17 comments

  1. Blogwalking from same segment.
    Jom join sini..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/kuiz-medical-1-by-dr-shikin.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama juga..! jom singgah blog saya pula..! hehe :) 263

    love ur blog design..kemas n comel..!

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  3. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/27/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  4. bw :)
    http://just2saywhatever.blogspot.com/2014/05/gmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... nanti ada masa boleh la berblogwalking ye.. insyaallah akan bertambah nanti follower kita... salam perkenalan dari ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dan follow sini :)

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Gud Luck. Singgah dari segmen yang sama. Jom berblogwalking :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yang sama
    salam perkenalan
    http://www.arzmoha.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
    done follow sini

    ReplyDelete
  9. Hai!! Salam perkenalan dari Segmen Blogwalking Cuti Sekolah Bersama AYUINSYIRAH...

    Boleh Balas Kunjungan Disini..

    Meh Ketawa Ramai2 kat sini..

    ReplyDelete
  10. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    join juga. follow mine :)

    ReplyDelete
  11. salam..ida singgah dr sgmen yg sama good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  12. salam dari segmen yang same.... http://iniidopaku.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
    Jom join my GA iniidopaku.blogspot.com/2014/05/riang-ria-hari-raya-giveaway-by-cik.html

    ReplyDelete
  13. Salam :) Dari segmen yang sama. Selamat berblogwalking !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  14. hye, saya dari segmen yg sama, blogwalking disini :)

    http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  15. Salam Ukhwah Fillah . Selamat Bersegmen .

    Wani blogwalking dari segmen yang sama (:
    Jom singgah blog Wani .

    ReplyDelete
  16. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah dari Segmen yang sama...
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    All the best & Have A Nice Day (^_^)

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.