Stokin SOKA - Butik Online Murah

assalamualaikum and hello lads!
 
shawl dah lawa, baju dah meletup, jubah lagi comel, tapi stokin asyik warna hitam je. nak juga cuba stokin warna lain kan.
 
ha, meh sini tengok. macam-macam warna stokin ada. comel je. kita perempuan beragama Islam ni bukan atas je kena tutup. kadang-kadang atas dah sempurna, tapi kaki pula terdedah. tak best lah macam tu kan. apa salahnya kita tutup. pahala pun dapat. ^^,
 
sebarang pertanyaan dan order, boleh contact saya via : 
 
email : ameliajafri@yahoo.com
facebook : amy syeera
whatsapp/sms : atas sebab tertentu, saya terpaksa menyembunyikan no telefon saya. saya akan berikannya sesudah kita berurusan di email ataupun facebook, maaf.
 
SERIOUS BUYER ONLY. PLEASE.
 
   
 kiri : (black)  kanan : (dark green)
 
  
kiri : (dark red)  kanan : (Skin)
 
 
kiri : (sky light blue)  kanan : (mint green)
 
  
(grey)
 
Length : 33 cm
Material : Cotton Spandex
Opacity : Opaque
1 pasang : RM7
 
 kalau beli 10, dapat diskaun RM6.50 sepasang. :)
20 pasang : RM6 sepasang
50 pasang : RM5.50 sepasang
100 pasang : RM5 sepasang
harga tak termasuk postage
 
SERIOUS BUYER ONLY. PLEASE.
 
sebarang pertanyaan dan order, boleh contact saya via : 
 
email : ameliajafri@yahoo.com
facebook : amy syeera
whatsapp/sms : atas sebab tertentu, saya terpaksa menyembunyikan no telefon saya. saya akan berikannya sesudah kita berurusan di email ataupun facebook, maaf.
 
post signature

Share:

6 comments

  1. Yg tapak kaki hitam ad x?with various colour?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh, yang tu belum ada lagi. maaf ye. ^^

      Delete
  2. Sis..ade stok lg x klu nk beli borong

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa ALLAH masih ada lagi. cuma warna hitam dengan skin dah x ada... sorry

      Delete
  3. slm,sis stokin biase yg plain color ade x??yg bukan je is muslimah punye...juz stokin biase

    ReplyDelete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.