Vlogger & Blogger Visit to Felda Residences

1:47 p.m
rumah
lapar

assalamualaikum and hello lads!

okay, tadi duduk sibuk mencari tajuk yang best dikalangan kawan-kawan blogger, aku terjumpa satu post yang dibuat oleh cik siti kita. ^^, aku jadi tertarik pula sebab TRAVEL yang aku nampak dulu dekat tajuk post tu. haha.

DU000102-016596

back to the story, meh aku ceritakan serba sedikit mengenai Felda Residence ni. 

Felda Travel Sdn Bhd mempelawa Vlogger, Blogger, Travel Vlogger & Travel Blogger untuk bersama-sama membuat liputan ke Resort-resort Felda sempena sambutan Visit Malaysia 2014.

Anda akan dijemput untuk membuat libutan mengenai resort-resort kami dengan aktiviti-aktiviti menarik yang akan disediakan, penginapan dan makanan akan disediakan untuk blogger/vloger yang terpilih.

Para Blogger/Vloger akan dibahagi-bahagikan kepada 7 resort-resort felda.

Tarikh masih belum ditentukan lagi, so, apalagi, GRAB THE CHANCES! kalau ada rezeki, dapatlah merasa duduk dekat sana even for a while. :) 

kalau berminat, bolehlah hubungi :-

.: Email/Google+ : azananda@gmail.com
.: Facebook        : Mohd Azahari Mohd Roslan

Butiran yang diperlukan:

   Url Blog :
   Nama :
   No Telefon:
   Alamat Email :

Terma & Syarat

1. Blogger / Vlogger akan dipilih daripada senarai pendek yang telah memberi butiran kepada Felda Travel. 
2. Semua Blogger/Vlogger bebas membuat seberapa banyak Entry ke dalam blog mereka dan semua gambar yang diambil adalah hak mutlak para blogger sendiri.
3. Blogger hendaklah memberi/email url kesemua entry kepada Felda Travel.
4. Hash Tag yang untuk program ini adalah seperti berikut:
#FeldaTravel
#FeldaResidences
  
5. Sepanjang Program ini Makanan dan Penginapan akan disediakan oleh pihak Felda Travel.
6. Kenderaan (Transport) tidak disediakan. 

untuk makluman lebih lanjut, sila layari >>> FELDA TRAVEL


p/s : kalaulah dapat, teringin nak merasa dekat Johor, Terengganu or Sabah. tak pernah lagi travel ke sana.

post signature

Share:

2 comments

  1. Felda Travel one company travel agent jugak kan. nak join tapi tak boleh. huhuh btw good luck for you dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye rasanya. teehee. thank you. ^^,

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.