Berkampung Di Floria Putrajaya 2014

10:25 a.m
apartment
tebalnya jerebu

assalamualaikum and hello lads!

memandangkan aku rajin nak study harini, aku nak update dulu blog aku. (tak ada kaitan). aku tahu mostly mesti ramai dah pergi Floria tu kan. adik aku sampai 2-3 kali pergi. amboi. mentang-mentang nak masuk rm3 je.

aku pun dua kali juga pergi. muahahaha. pagi sekali malam sekali. plan sebenarnya nak tengok kucing pagi tu. malam baru pergi Floria. rupa-rupanya dalam satu tempat yang sama. so alang-alang kan. 

apalagi, sesatlah mula-mula. salah information. adoi. last-last pakai waze and tanya ummi aku, akhirnya jumpa juga. nasib baiklah pagi Jumaat tu tak ramai orang sangat. yelah, kerja kan.

so, inilah hasilnya. gambar kucing aku tak ambil banyak. malas. main je cukup. teehee.





gambar pertama sekali kitorang ambil masa dah sampai.



masa ni angin kuat sangat. laju je pin wheel ni berpusing. seronok! 



nasib baiklah pergi dekat tempat payung tu tak ramai sangat manusia. tak semak kepala.






 

 



best gila duduk dekat buaian tu. tapi gayat pula. takut jatuh. -.-


aku cakap : buatlah macam tengah bersantai. and this was the result. ^^

wewitt~


 

 


 

 

 



that trousers are so scary.



time ni boleh pula terjumpa member satu u. dia kerja part time kat situ. apalagi, bro, tolong ambilkan gambar kitorang.



tak dapat naik belon betul, ini pun boleh.

aku tak sedar aku pun menyibuk dekat belakang. teehee


 

antara member, aku pula overexcited jumpa benda ni. adeh.


terpaksa dirahsiakan. nanti member aku belasah aku.


we are the Avatar lads~


memang penat gila! mana taknya, seharian melepak dekat situ. apapun, best! seronok dapat hang out dengan kawan-kawan. even masa ni duit dah sikit sangat-sangat. sobs.



post signature

Share:

8 comments

  1. Nampak best je Amy..lawa gambar by the way.

    ReplyDelete
  2. Happy gi dengan members.
    Teringat zaman study dulu .. Time gi Pesta konvo beramai-ramai dgn member. Grad 2007.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a.. nanti dah kahwin macam susah lak nak keluar dengan member. skang je masa yang ada.

      Delete

hello dear :) x salah pun baca sambil komen kan.